Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez már megcsalásnak számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már egy jó pár hónapja problémáink vannak a párommal, amit nem igazán tudunk megoldani. Meg lehetne, de ő nem úgy áll a dolgokhoz...Én viszont még gondolkodom a kapcsolatunkon, hogy megéri-e szenvedni, a problémák elhanyagolhatóak-e vagy inkább szakítsak...

Ma találkoztam az exemmel. Szándékosan, de nem "olyan" céllal. Én jóban vagyok minden exemmel. És ő benne megbíztam, mert nem haragban váltunk el. Elmondtam neki a problémáimat, panaszkodtam kicsit. Ő pedig megvígasztalt, tanácsot adott.

Aztán odajött a cicája, akit az ölembe raktam. Az exem elkezdte simogatni, és közben a lábaim közé nyúlt és "ott" simogatott...de mintha csak véletlenül nyúlna oda....én meg hagytam....nagyon jól esett.

Ez kb. 2 percig tartott. Aztán megakart csókolni...De én elfordultam, felálltam és mondtam hogy ezt nem szabad, és most inkább hazamegyek...

Ez, hogy hagytam hogy ott simogasson, ez már megcsalás? :(

2018. jún. 30. 20:52
1 2
 1/18 iamaveryniceguy ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy. A szakításnak itt az ideje.
2018. jún. 30. 20:53
 2/18 NDSM ***** válasza:
100%
Szerintem mond el a jelenlegi párodnak, hogy mi történt és majd ő eldönti! Ezt ugyanis neki kell megítélni! De lehet, hogy azonnal szakít veled és akkor a gond megoldódik!
2018. jún. 30. 20:58
 3/18 anonim ***** válasza:
71%
Milyen vicc emberek vannak...
2018. jún. 30. 20:59
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Te mit éreznél, ha a barátnődet simogatná egy exe ott, és ő élvezné, hagyná?
2018. jún. 30. 21:01
 5/18 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány.
2018. jún. 30. 21:02
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a pasid farkát markolászná valaki, amit ő élvez... Szerinted ez nem megcsalás?
2018. jún. 30. 21:07
 7/18 anonim ***** válasza:
69%
Gusztustalan vagy, már ne is haragudj. És még a párodra kened, hogy ő nem áll úgy a dolgokhoz? ...
2018. jún. 30. 21:07
 8/18 A kérdező kommentje:

Azt elismerem hogy undorító dolog hogy hagytam, de azért ez kiakaszt hogy ismeretlenül rám kened a dolgot!

Én hűséges típus vagyok és ha én ilyet hagyok akkor annak oka van! Szerinted nem szégyellem magam miatta?!

De a "párom" nem hajlandó tenni azért hogy jobb legyen a kapcsolatunk. Nem akar eljárni sehova csak ül egész nap a gép előtt, nem akar szeretkezni csak heti 1x, akkor is csak este az ágyban, nem képes semmi újdonságot vinni a kapcsolatunkba, már nem bókol, nem dícsér, teljesen elhanyagol. És akkor van képed azt mondani hogy rá fogom a páromra? Igen, mindig az a szent, akit megcsalnak. Az már lényegtelen hogy ő juttatta el idáig a megcsaló felet.

És különben sem feküdtem össze az exemmel vagy ilyesmi, még időben leálltam, mert tudtam hogy ez rossz. Pillanatnyilag elgyengültem, hiányzik már a gyengédség, az hogy valaki kívánjon engem...

Ezen most rendesen felkúrtam az agyam...

2018. jún. 30. 21:12
 9/18 anonim ***** válasza:
31%

Mivel neked ez nem volt.megcsalás szándékodban, nem.

Ez nem számít. Amíg nem közös megértésre törekedtek, nincs igazán értelme kapcsolatba lennetek akárkivek.

2018. jún. 30. 21:44
 10/18 anonim ***** válasza:
69%
Ha nem hajlandó a párod változtatni, akkor hagyd el, és keress mást, aki foglalkozik veled.
2018. jún. 30. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!