Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már megcsalásnak számít?
Sziasztok!
Már egy jó pár hónapja problémáink vannak a párommal, amit nem igazán tudunk megoldani. Meg lehetne, de ő nem úgy áll a dolgokhoz...Én viszont még gondolkodom a kapcsolatunkon, hogy megéri-e szenvedni, a problémák elhanyagolhatóak-e vagy inkább szakítsak...
Ma találkoztam az exemmel. Szándékosan, de nem "olyan" céllal. Én jóban vagyok minden exemmel. És ő benne megbíztam, mert nem haragban váltunk el. Elmondtam neki a problémáimat, panaszkodtam kicsit. Ő pedig megvígasztalt, tanácsot adott.
Aztán odajött a cicája, akit az ölembe raktam. Az exem elkezdte simogatni, és közben a lábaim közé nyúlt és "ott" simogatott...de mintha csak véletlenül nyúlna oda....én meg hagytam....nagyon jól esett.
Ez kb. 2 percig tartott. Aztán megakart csókolni...De én elfordultam, felálltam és mondtam hogy ezt nem szabad, és most inkább hazamegyek...
Ez, hogy hagytam hogy ott simogasson, ez már megcsalás? :(
Azt elismerem hogy undorító dolog hogy hagytam, de azért ez kiakaszt hogy ismeretlenül rám kened a dolgot!
Én hűséges típus vagyok és ha én ilyet hagyok akkor annak oka van! Szerinted nem szégyellem magam miatta?!
De a "párom" nem hajlandó tenni azért hogy jobb legyen a kapcsolatunk. Nem akar eljárni sehova csak ül egész nap a gép előtt, nem akar szeretkezni csak heti 1x, akkor is csak este az ágyban, nem képes semmi újdonságot vinni a kapcsolatunkba, már nem bókol, nem dícsér, teljesen elhanyagol. És akkor van képed azt mondani hogy rá fogom a páromra? Igen, mindig az a szent, akit megcsalnak. Az már lényegtelen hogy ő juttatta el idáig a megcsaló felet.
És különben sem feküdtem össze az exemmel vagy ilyesmi, még időben leálltam, mert tudtam hogy ez rossz. Pillanatnyilag elgyengültem, hiányzik már a gyengédség, az hogy valaki kívánjon engem...
Ezen most rendesen felkúrtam az agyam...
Mivel neked ez nem volt.megcsalás szándékodban, nem.
Ez nem számít. Amíg nem közös megértésre törekedtek, nincs igazán értelme kapcsolatba lennetek akárkivek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!