Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számít? Lent
Elmentem bulizni a szobatársaimmal négyen. Iszogatva az Erzsébet téren, odamentünk 2 csajhoz azzal a céllal, hogy az egyetlen szingli barátunknak szerezzünk valakit.
Viszont az egyik csaj nagyon rám volt kattanva. Nekem is nagyon tetszett, de mivel barátnőm van nem akartam tőle semmit. Elmentünk utána velük töményezni, és beszélgettem ezzel a csajjal. Majd amikor beértünk a klubba elkezdett táncolni nekem és dörgölözőtt. Mellére, fenekére, kockahasára tette a kezem és nagyon tette magát.
Én kb 10 percet táncoltam vele, és amit tettem, az egy két markolás ide-oda. De elmondtam a barátnőmnek és egyáltalán nem akadt ki.
Szerintetek mennyire fér bele? Mondjuk nálatok ez mennyire verné ki a biztosítékot?
20F
SZóval másnak az puszta flört, ha a nője odamegy táncolni egy random pasihoz, aki tetszik neki, és jól odadörgöli a seggét a farkához és hagyja magát tapizni "itt-ott"? :D
Viccesek vagytok, gondolom ez ilyen pasi válasz volt, de a barátnője esetén kiakadna egyből, mint a xar. :)
Amúgy meg gondold bele te is magad, fordított esetbe, ha a barátnőd viselkedik így és bújik máshoz meg tapogatják egymást, az neked belefér-e. Igazából nem velünk jársz, a barátnőd nem akadt ki (úgy tűnik), én viszont csalódtam volna de orbitálisan, hogy amikor nem vagyok ott, miért viselkedsz szingliként.
Félre ne érts, nőként rám is jönnek a pasik renseden, de nem dörgölőzök egyik pötshöz sem, és nem hagyom magam fogdosni "itt-ott", mert párom van otthon.
Az összes, "nem megcsalás"-típusú válasz le van pontozva. Hát nem aranyos? Az "önélzetes kis latol"...
"Aggyá' választ a kérdésemre, de csak olyat ami tetszik!!!"
XD
Hát én azért nem örülnék, ha a barátomhoz dörgölőzne egy csaj, ő meg fogdosná. Persze értékelendő az őszinteséged, de nekem megcsappanna bizalmam.
Ha szereted a barátnőd, akkor vele táncolj így. Állítsd le, ha vki legközelebb közeledik hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!