Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez megcsalásnak számít? Lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalásnak számít? Lent

Figyelt kérdés

Elmentem bulizni a szobatársaimmal négyen. Iszogatva az Erzsébet téren, odamentünk 2 csajhoz azzal a céllal, hogy az egyetlen szingli barátunknak szerezzünk valakit.

Viszont az egyik csaj nagyon rám volt kattanva. Nekem is nagyon tetszett, de mivel barátnőm van nem akartam tőle semmit. Elmentünk utána velük töményezni, és beszélgettem ezzel a csajjal. Majd amikor beértünk a klubba elkezdett táncolni nekem és dörgölözőtt. Mellére, fenekére, kockahasára tette a kezem és nagyon tette magát.

Én kb 10 percet táncoltam vele, és amit tettem, az egy két markolás ide-oda. De elmondtam a barátnőmnek és egyáltalán nem akadt ki.

Szerintetek mennyire fér bele? Mondjuk nálatok ez mennyire verné ki a biztosítékot?

20F

2018. jún. 25. 13:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
32%

#8-as:

Te mi faxért is engem ugatsz le, édes? És amúgy nyitott házasságban élünk a "barátnőmmel", szóval nyugi van, de az ötös lottóra azért ne áruld a tippeket. Köszi.

2018. jún. 25. 14:16
 12/20 anonim ***** válasza:
76%
Minden olyan dolog megcsalás, amit nem csinálnál a párod előtt. Gondolom, ha a barátnőd ott lett volna, ez nem történt volna meg és nem véletlenül... :)
2018. jún. 25. 15:04
 13/20 anonim ***** válasza:
#8, én például nőként írtam az #5-ös hozzászólást, szóval ne hamarkodd el a következtetések levonását.
2018. jún. 25. 15:29
 14/20 anonim ***** válasza:

# 8-as vagyok

Cukik vagytok, de egyikőtöket sem említettem külön, és nem is hozzátok szólt a válaszom btw... Hanem a kérdezőhöz! ;)

Ainek nem inge... Pont nem érdekel, ki milyen nyitott vagy nem nyitot kapcsolatban áll a kedves párjával, véleményt írtam, és ki passza meg még rajta kívül vagy ki nem. A kérdezőnek met a válaszom,, nem az 5-ös és nem a 8-asnak.

2018. jún. 25. 15:42
 15/20 anonim ***** válasza:
vagy a #tökömtudja hányadik kommentelők háborotak fel :D Lol. Látszik mennyire lexarom.
2018. jún. 25. 15:43
 16/20 anonim ***** válasza:
77%
Undi és kiakasztó. Nálam teperned kéne ez után 😃
2018. jún. 25. 16:03
 17/20 anonim ***** válasza:

"Viccesek vagytok, gondolom ez ilyen pasi válasz volt [...]"

Igen, nyilván itt is a kérdezőt szólítottad meg többesszámban.:D Egyébként ha fel lennék háborodva, nem azt írnám, hogy "nő vagyok", hanem cifrábbat.

2018. jún. 25. 16:30
 18/20 anonim ***** válasza:

# 17

Még mindig aranyos vagy, de a válaszom miért is vetted magadra? Annyira jelentéktelen az én kommentem szempontjából, hogy most másodszor olvasom vissza, miért is reagáltál rá. Csak szólok. (Ergo felesleg rá kommentelgetned, mert eleve a te válaszo irreleváns volt iylen szempontból. Remélem így érted...)

2018. jún. 25. 21:16
 19/20 anonim ***** válasza:
Habár mindenkinek más az inger és morális küszöbe, nálam ez még csak egy erősen a határt súroló flörtnek számít. A mai világban már az kész csoda, hogy nem lett több belőle.
2018. jún. 26. 05:08
 20/20 anonim ***** válasza:

Hát erdekes egy lelkivilágotok van.

Nálam nem férne bele, de hát te még csak kisfiú vagy, talán még érni fogsz. Vagy nem.

2018. jún. 26. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!