Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házinyúlra szabad-e lőni? Szerintem igen.
Ha nincs gerinced, akkor nyugodtan, persze.
De ha úgyis megteszed, akkor meg minek született ez a kérdés?
A"harmincas éveinek a végén"jár? Gondolom nem csak egy külföldön a családjáért güriző férje van,hanem kis gyerekek is lehetnek a házasságában.
Csak egy családot robbanthatsz szét pár numera kedvéért.
Ha neked kellene külföldre menni a munkád miatt és a feleségedet más kezelgetné,gondolom te boldog lennél!
A válaszokból én azért azt az elégedett következtetést vontam le,hogy a magyar nők/férfiak hűséges típusok, még véletlenül sem lépnek félre, sőt, gondolati síkon se teszik ezt meg.Munkahelyen főleg.
Valóban nem gerinces dolog a megcsalás/félrelépés, az alkalmi szexkapcsolat se dicsőség.
Konzervatív gondolkodású vagyok, ennek ellenére azt mondom,hogy hosszabb kapcsolatban, nehezebb élethelyzetekben néha még jól is jön egy kizárólag diszkrét flört, esetleg több.Egy olyan partnerrel akiben maximálisan megbízunk, és maximálisan vonzódunk Hozzá. Hiszek abban,hogy két ember még mindig tud bizalmasan kezelni ilyen történeteket.
Ezzel persze nem azt mondom,hogy kifejezetten támogatom, de ha a nehezebb helyzeteken ez átsegít, akkor rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!