Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás mellékhatásai?
Biztos, hogy pszichoszomatikus, lelkileg írtad is, hogy lelkileg kicsinált az egész..
Még nem dolgoztad teljesen fel, és előjön, mert elnyomod magadban. Nem tudom, talán próbáld meg megfogalmazni, mia félelme konkrétan, (tehát tárgyiasísd, konkretizáld, úgy megfoghtaóbb lesz, és a félelmet is sokkal könnyebben le tudod majd győzni.)
Lepörgetheted a legrosszabb forgatókönyveket is, úgymond agyban felkészülve rájuk, ha bekövetkezik, mit teszel.
Szerintem elnyomtad magadban, de láthatóan kijön még.
NEm lesz ez örrökké így, nyugi. Csak túl kell menned rajta, hogy felold magadban. Ja és magadat meg ro.hadtul ne értékeld le, vagy gondold kevesebbnek... A megcsalás sokszor nem erről szól, hogy a másik jobb lenne. Kívánom, hogy légy túl rajta.
Szerintem próbáldmeg máiks oldalát nézni a történteknek..
A megcsalás az egy felületi, úgymond "tüneti kezelés", vagy hogy mondjam.. Persze ettől qrvára tud fájni, igen, de nem rólad szól, ez a megcsaló fél rossz döntése, és onnan ered, hogy sokáig nem nézett szembe a problémájával, helyette a hátad mögött nézett kifelé a kapcsolatból. De ez legyen az ő baja, nyilván nem így kellett volna..
ÉS szerintem itt sok minden abból ered, hogy ezzel a húzással csorba esett az önértékelésedben, mert "egy gazdagabbért", vagy "jobbért" hagytak ott. (De a másik meg a nőt dobta ki 1 hónap után. A "gazdagot" meg más csalja meg, ha úgy van.)
Lényeg a lényeg, hogy ez nem határoz meg sem téged, sem a jövődet. Sajnos ez bárkivel előfordulhat, az exed nagyon rosszul kezelt egy problémát és rosszul döntött, ennek a következménye lett a megcsalás. A megcsalás soha nem oka valaminek.
Biztos, hogy egy ilyen után nehéz újra bízni, láttam én már rendesen elcseszett párkapcsolatokat utána a megcsalt fél részéről, aféle védelmi mechanizmusként.. De nem éri meg, hogy engedd, hogy egy mútlbeli rossz döntése valakinek kihatással legyen a jövődre.
És egyáltalán nem jelenti azt sem, hogy más is meg fog csalni. Tulajdonképpen amitől félsz, az már megtörtént veled, ha ez "segít", előre aggódni olyanon, ami meg sem történik, a legnagyobb butaság, és csak amgad teszed vele tönkre. Ebbe sokan belesünk, én is voltam így, aztán belefáradtam az állanó stresszbe és azon a ponton azt montam, hogy elég. Muszáj kontroltt tartani önmagunk felett néha, mert lelkileg és fizikailag is rámehet az egészségünk, és még csak meg sem éri, mert nem létező, csak fejünkben lévő dolgok miatt aggódunk...
5 os.
Tobb mint ket eve csalt meg,es meg mindig itt tartasz?
Teged csaltak mar meg?Honnan tudod,ki mennyi ido alatt dolgozza fel?
Erre nincs pontos forgatokonyv...egyenileg valtozo...
De elarulom,nem par honap,es ev...
Nalam tobb evnek kellett eltelnie,higy ne mindenrol az jusson eszembe,pedig mi egyutt maradtunk,jovatette,tepert ,bizonyitott.Ennek 8 eve,mar nem kavar fel jo ideje,de elfelejteni sose fogom,az tuti.
Kerdezo,adj idot magadnak,nem megy az olyan konnyen,az egyik legnagyobb trauma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!