Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás mellékhatásai?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás mellékhatásai?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 36 éves ffi vagyok, kedves exem megcsalt 1 jóval pénzesebb pasival,( tényleg full gazdag, autók, palota, hajó... ) és össze is jöttek, Mi 11 évig éltünk, azthittem boldogan, mindent megteremtettem neki, 2 lakás 2 autó, hitel semmi!!!! Az úr kidobta a csajt, 1 hónap után, mert csak erre kellett neki, de az én életem meg odalett! Most jön a probléma, megismerkedtem 1 lánnyal, mindent tudott rólam, és mikor arra az estére került sor, totál becsődöltem, pedig nagyon akartam a lányt, 3x volt ilyen, és ilyedtemben megszakítottam vele mindent, utána jött mégegy lány, és ismét totál csőd, vele is többször próbálkoztam! Nem sírom vissza az exem, de nemtudom mi van velem, még soha nem csaltak meg! Lelkileg totál kicsinált ez az egész, hogyan állhatnék helyre? Sajnálom azt a 2 lányt, türelmesek voltak, de nem akartam nekik szenvedést okozni, már ismerkedni sem merek!
2018. jún. 29. 11:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

A páromat (F) is megcsalta az előző kedves párja, és nálunk is döcögősen mentek az első alkalmak, sokáig nem is sikerült.

Nem tudom, hogy ha otthagy és elmenekül emiatt, akkor mitől jött volna rendbe, nálunk az segített, hogy együtt maradtunk, megbeszéltünk mindent, addig pettingeltünk, és egyszer csak sikerült, azóta sincs baj ezen a téren (5 éve).

Próbálj őszinte kapcsolatot kialakítani valakivel, aki türelmes, és akivel belefér ez.

2018. jún. 29. 11:42
 2/16 anonim ***** válasza:
73%
Az biztos nem megoldás hogy jönnek mennek az új lányok az életedbe, és ha nem áll fel rájuk, akkor dobod is őket.
2018. jún. 29. 11:44
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem nem! Én szakítottam meg mind a 2 lánnyal, mert nem akartam, hogy szenvedjenek, mert úgy voltam vele, hogy mivan ha ez a lelki dolog végleges? Nem akartam egyikőjüket sem kihasználni, átverni, gondolom így tisztességes ez!
2018. jún. 29. 11:47
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem jönnek mennek, 2 év, 2 ismeretség, ez nem vészes szerintem, és a "dobás" az ő érdekükben volt, hátha mással boldogabbak lehetnek majd!
2018. jún. 29. 11:48
 5/16 anonim ***** válasza:
92%

Tehát több mint 2 éve csalt meg az exed? És te még mindig itt tartasz?

Ha dobod a lányokat attól semmi nem oldódik meg. Neked egy igaz kapcsolat kellene, aki segít ebből kilábalni. Nem is értem, emiatt miért szakítottál mind a kettővel!

2018. jún. 29. 11:51
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el ezt a dumát! Ha mindenkit kidobsz pár próbálkozás után, akkor csak egyre rosszabb lesz, mert egyre jobban fogsz parázni...
2018. jún. 29. 11:53
 7/16 A kérdező kommentje:
Már elöbb kifejtettem, hogy ő érdekükben, ezt a két évet, úgy nézd! Az első 8 hónapig sehova nem jártam, csak bolt munka, és otthon, utána kezdtem el járogatni a nagyvilágban ide-oda, Nem csajozgattni akartam, hanem 1 véglegest, nem vagyok skalp vadász!
2018. jún. 29. 11:54
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, épp erre értettem, hogy ezt az "ő érdekükben" dumát felejtsd el. Marhaság.
2018. jún. 29. 13:07
 9/16 adrivalaszol ***** válasza:
100%

kedves kerdezo

szerintem ne felj profi segitseget ekrni. Egyertelmuen ezt a lelki sokkot meg nem dolgoztad fel es tudat alatt ezert csodolsz be. Ez nem szegyen, fordulhatsz kineziologushoz, pszichologushoz, elvegezhetsz ferfiaknak szolo intimtorna tanfolyamot, stb (van egy csomo lehetoseg a mai vilagban, a legszimpatikusabbnak szerintem adj egy eselyt) szakemberrel vegzett munka csodakra kepes. A ferfiak jellemzo hibaja gyakran, hogy buszkesegbol mindent egyedul akarnak megoldani, pedig a valodi batorsag ahhoz kell, hogy szembenezzunk a demonjainkkal es adott esetben ne restelljunk segitseget kerni. Sok sikert kivanok

2018. jún. 29. 13:26
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2018. jún. 29. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!