Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás mellékhatásai?
A páromat (F) is megcsalta az előző kedves párja, és nálunk is döcögősen mentek az első alkalmak, sokáig nem is sikerült.
Nem tudom, hogy ha otthagy és elmenekül emiatt, akkor mitől jött volna rendbe, nálunk az segített, hogy együtt maradtunk, megbeszéltünk mindent, addig pettingeltünk, és egyszer csak sikerült, azóta sincs baj ezen a téren (5 éve).
Próbálj őszinte kapcsolatot kialakítani valakivel, aki türelmes, és akivel belefér ez.
Tehát több mint 2 éve csalt meg az exed? És te még mindig itt tartasz?
Ha dobod a lányokat attól semmi nem oldódik meg. Neked egy igaz kapcsolat kellene, aki segít ebből kilábalni. Nem is értem, emiatt miért szakítottál mind a kettővel!
kedves kerdezo
szerintem ne felj profi segitseget ekrni. Egyertelmuen ezt a lelki sokkot meg nem dolgoztad fel es tudat alatt ezert csodolsz be. Ez nem szegyen, fordulhatsz kineziologushoz, pszichologushoz, elvegezhetsz ferfiaknak szolo intimtorna tanfolyamot, stb (van egy csomo lehetoseg a mai vilagban, a legszimpatikusabbnak szerintem adj egy eselyt) szakemberrel vegzett munka csodakra kepes. A ferfiak jellemzo hibaja gyakran, hogy buszkesegbol mindent egyedul akarnak megoldani, pedig a valodi batorsag ahhoz kell, hogy szembenezzunk a demonjainkkal es adott esetben ne restelljunk segitseget kerni. Sok sikert kivanok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!