Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Sok megcsaló miért hazudja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok megcsaló miért hazudja, hogy "szereti" a párját?

Figyelt kérdés

Annyiszor látni a kamut... "De amúgy szeretem a párom, csak...."

Ez miért jó?

Saját maguknak meg vadidegeneknek miért kell hazudozni?

2018. jún. 29. 10:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
#6 Szerintem rosszul látod a dolgot. Nem kell párhuzamot vonni a szerető, és a kihűlt érzelmek között. Csak akkor szerethetsz ki valakiből, ha már új szerelem van a láthatáron? Aki csal, annak nem fontos már annyira a másik. Ezért mer kockáztatni és ezért vágyik másra. Szerintem ebben megegyezhetünk. Mindig akad kivétel, aki egyszerűen csak ilyen típus és képtelen ellenállni, de a legtöbb esetben egyszerűen arról van szó hogy két ember már nem párként funkcionál, hanem anyaként és apaként. Ezen tudatosan kellene dolgozni hogy ne vesszen az intimitás, hogy maradjon a kezdeti láng. Ha nem tették jön egy ilyen kaland, viszony, akármi és örökre rányomja a bélyegét a kapcsolatra. Sajnos a mai világban a csapból is az folyik hogy a megcsalás megerősíti, jobbá teszi a kapcsolatot, de ez a ritkábbik eset. Hisz csak képzeld magad bele egy ilyen szituációba. Ami a lényeg: Természetesen abban igazad van, hogy nem szerelmes a szeretőbe hisz akkor borítana. Ugyanakkor nem szereti a párját sem, vagy már nem úgy ha ő mással kavart a párja háta mögött. Ez az az eset mikor benne maradsz valamibe a felépített életed és a gyerekeid miatt, amit nem kívánsz borítani és nem akarsz mindent előröl kezdeni, egyébként is minek? Ha az asszonnyal/pasival alapjáraton egész jól meg vagytok, de tudatalatt másra vágysz és hiányzik valami az életedből.
2018. jún. 29. 12:11
 12/22 anonim ***** válasza:
91%

Én is mindenhol ahol csak tudom, hogy az asszony vagy a férj, vagy akárcsak egy párkapcsolatban élőknél is csalja egyik a másikat.....

Képmutatás az egész, mindenhol tetszelegnek a tökéletes család szerepében, sok helyen tud is a másik fél, hogy a párja megcsalta őt, sőt van ahol 2 megcsalás után is visszafogadja a párját.

Mindenki előtt mindenhol ők a tökéletesek, közben meg néha én, meg sok más ember aki tudja, az hányni tudna az egésztől.

Megszokás meg stb....ja persze....inkább a mérhetetlenül nagy lustaság, hogy el kellene válni és az mennyi mindennel jár és milyen sok idővel, ja és persze félnek sokan, hogy jajj mit fognak gondolni róla az emberek..

Na igen, mert mindenki úgy ismeri a nőt vagy a férfit is, hogy milyen kedves aranyos feleség és anya vagy apa, és mindenki úgy gondolja milyen szép hibátlan család, és rengeteg barátjuk van....aztán húúúhaaaa mi lenne ha mindenki megtudná....

Az emberek lusták és félnek mások véleményétől, ezért inkább a legtöbben játsszák a szerepüket...és ha az aktuális szerető megunja akkor idővel keresnek mást.

2018. jún. 29. 12:28
 13/22 A kérdező kommentje:

De ehhez minek kell megcsalni a másikat?

Nekem az egésszel nem az a bajom alapjában, hogy valaki mással szexel a párján kívül. Van ilyen, el tudom fogadni, magam is voltam egy darabig nyitott kapcsolatban, ha mindkét fél tisztában van ezzel és elfogadja, akkor ebben én nem látok rosszat.

De hogy mondhatja valaki, hogy "szereti" a párját, ha elárulja, belehazudik a szemébe, színészkedik vele, átveri, nem tiszteli annyira se, mint a rongyot, és simán kockáztatja, hogy elveszíti?

2018. jún. 29. 13:05
 14/22 anonim ***** válasza:
59%

Te is elismered, van olyan hogy a másik szexel egy harmadikkal. Még jó hogy hazudozik otthon, meg atveri a párját, hisz ha elmondja hogy mást is ápol, akkor naná hogy annak a kapcsolatnak lőttek,nem?

Szerintem igenis szeretheti valaki attól mert megcsal.

2018. jún. 29. 13:11
 15/22 A kérdező kommentje:

Egyre népszerűbb a nyitott kapcsolat, már nem annyira nehéz partnert találni rá.

A hazudozós, kamuzós, színészkedős, tisztelet nélküli kapcsolatnál meg ezerszer jobb a szakítás.

2018. jún. 29. 13:29
 16/22 anonim ***** válasza:

Partnert lehet hogy nem nehéz találni rá, de attól még otthon ezt kevesen fogadják el. Ezért a hazudozás otthon.

Hisz te is voltál nyitott kapcsolatban, igényeltél mást az otthonin kívül, mégis benne maradtál ezek szerint a fő kapcsolatodban. Így nem is értem a "számonkéréses kérdésed".

2018. jún. 29. 13:32
 17/22 A kérdező kommentje:

De nem hazudoztam a páromnak, nem néztem sz...ba. Szerintem ezzel van az igazi gond a megcsalásoknál.

2018. jún. 29. 13:43
 18/22 anonim ***** válasza:

És csak úgy a kíváncsiság miatt. Mit mondtál a párodnak, miért kell ez? Nem mondtad neki, hogy attól szereted, és vele akarsz lenni?

Vagy szerinted azért mert te nyitott kapcsolatban.... félre, az nem volt megcsalás?

2018. jún. 29. 13:48
 19/22 A kérdező kommentje:

Nem mondtam semmit, ő dobta fel. Nem tartott sokáig amúgy, egyéb ok miatt hamarosan vége lett.

Nem, nem tartom megcsalásnak. Abban benne van, hogy CSALÁS, nálunk nem volt semmi rejtegetnivaló.

2018. jún. 29. 13:54
 20/22 anonim ***** válasza:
12%
lehet,hogy szereti mint embert, mint társat, mint párját, a gondolkozását, a viselkedését, még a szexualitást is, de vannak vágyai, amiket vele akár azért mert szereti, akár mert a másik nem hajlandó rá, nem tud ki/megélni.... és a vágy nagy úr sajnos. ha másért nem, legalább ki szeretné próbálni, megtapasztalni, hogy mi is az a valóságban, amiről álmodozott, amire masztizott, stb. és erre keres valakit, akivel megtörténhet az is. és közben ugyanúgy szereti a párját
2018. jún. 29. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!