Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Sok megcsaló miért hazudja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok megcsaló miért hazudja, hogy "szereti" a párját?

Figyelt kérdés

Annyiszor látni a kamut... "De amúgy szeretem a párom, csak...."

Ez miért jó?

Saját maguknak meg vadidegeneknek miért kell hazudozni?

2018. jún. 29. 10:50
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
90%

Ezek az emberek nem ülnek le és gondolkodnak el a dolgaikon.

Úgyhogy a legtöbb tényleg abban a hitben él, hogy minden teljesen ok.

2018. jún. 29. 10:57
 2/22 anonim ***** válasza:
62%
Miért, szerinted ha nem szereti, akkor miért nem hagyja el a szeretőért, miért hozzá megy haza aludni? Miért vele tölti az élete nagy részét el?
2018. jún. 29. 10:57
 3/22 anonim ***** válasza:
91%
2-es. A kényelem, a megszokás, anyagiak. Ez a válasz a kérdésedre az esetek nagy részében. Ezt követi a szülői kötelesség, nem akar hétvégi apuka lenni avagy nem akar egyedül gyereket nevelni.
2018. jún. 29. 11:06
 4/22 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ezt döntse el mindenki, hogy mit érez. Én pont a megcsalás után jöttem rá, hogy őt szeretem, és nem akarom elveszíteni.
2018. jún. 29. 11:07
 5/22 A kérdező kommentje:

Kényelem, megszokás, konfliktuskerülés. Sok pár csak ezek miatt van együtt még úgy is, hogy nincs megcsalás.

2018. jún. 29. 11:10
 6/22 anonim ***** válasza:
80%

Nincs az a kényelem meg a megszokás se, amit elviselnék ha már nem szeretem a másikat és ha már meg is csalom. Ez a kényelem miatt, meg a megszokás miatt, meg a gyerekek miatt ez csak duma. Amit a szerető be is nyel.

A nagy igazság az, ha tényleg nem szereti már valaki a párját, és a szeretőt akarja, akkor lekakálná az addigi megszokott életét, és válna azért, hogy boldog lehessen az újjal. De én személy szerint nem igen hallok olyat hogy egy szerető miatt dobtak mindent otthon. Ez csak arra való, hogy nyugtassak a szeretőt. Ki az a hülye liba, aki ha azt mondják neki "otthon minden oké, szeretem az asszonyt, rajongok a gyerekekért, csak veled is d.ugni akarok" akkor ettől leesik a bugyija? Hát ilyen nincs! :)

2018. jún. 29. 11:15
 7/22 anonim ***** válasza:
96%

Sokan egyszerűen ezzel akarják menteni magukat, hogy ne kelljen saját maguknak se beismerniük, hogy aljas, felelőtlen módon viselkednek.

Sokaknál viszont egyszerűen azért, mert így van. Az, hogy valaki szereti a párját, nem jelenti azt, hogy a kapcsolatuk működőképes. Sokan összemossák, vagy egyenesen azonosítják egymással a szeretetet/szerelmet és a kapcsolatot. Pedig nem ugyanaz.

2018. jún. 29. 11:15
 8/22 AchromaticSmarties ***** válasza:
74%
Elképzelhető, hogy valóban szereti a megcsaló fél a megcsaltat, csak nem úgy, mint egy embert, hanem úgy, mint egy tv-t vagy egy autót.
2018. jún. 29. 11:18
 9/22 A kérdező kommentje:

Tökéletesen egyetértek! A gyerek a kedvenc kifogásom, mintha a gyereknek annyira jó lenne egy rossz családi légkörben felnőni...

Ez igaz, de ha valakit szeretek, az ott kezdődik, hogy nem árulom el, nem hazudozok neki, nem köpöm le.

Na igen... Vannak, akik szórakoztatóközpontnak tartják a párjukat, arra még lehet, hogy jó...

2018. jún. 29. 11:22
 10/22 anonim ***** válasza:
47%

Mert így van. Az ember nem monogám. Kinek tetszik, kinek nem, de így van. A társadalmak vajnyi kevés része hódol csak eme képzetnek.

Igenis lehet több embert szeretni egyszerre. Akár teljesen különböző személyiségeket is.

Más irányból, nem csak azt csalják meg, akit nem szeretnek, sőt... Akadnak olyan érzelmileg távolságtartó emberek, akiket szinte biztos, hogy életük során jó párszor megcsalnak. Ettől még szeretik őket, jó velük együtt élni, közös érdeklődés, tervek, programok, minőségi idő... de ott van a hiány, az intimitás fronton, ami idővel megoldásért kiállt. Nagyon nagyon sok efféle és ehhez hasonló oka lehet.

2018. jún. 29. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!