Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon parázok, mit tennétek?
Igaz 3 éve volt már,de mistanában nem hagy nyugodni a dolog.
Megismerkedtem egy sráccal,komolynak indult,pár hónapig ismerkedtünk végül 2 hét után szétmentünk,mert kiderült,hogy egy pszichopata beteg állat..2szer feküdtünk le,gyógyszert szedtem így nem védekeztünk gumival,mivel komolynak indult. Kiderült az is,hogy szeretett mindenkivel összefeküdni. Akkoriban nem gondoltam ,hogy bármi gond lenne.
Kb.3 éve már ennek,de most kezdett el igazán idegesíteni a dolog,sokszor eszembe jut,nyugtalanít,hogy tudnám ezt iivizsgáltatni teljesen és pontot tenni az ügy végére,hogy megnyugodjak? Nincs semmi jel,vagy ilyesmi de szeretnék megnyugodni.
3 évvel később már lenne bármi jele,nem?
Azt gondoltam és gondolom,hogy biztos nincs okom aggódni,de azért az ördög nem alszik.
Nőgyógyásznál kérd a kövi törleteket: Chlamydia (mivel ez tünetmentesen tesz meddővé, ha nincs kezelve), Mico-Ureaplasma, Cervikális törlet bio-antibiogrammal (kérheted a gombákra is, de annak vannak észrevehető tünetei), PAPA (méhnyakrák szűrés).
Kérd a vérteszteket: HIV-re, Hepatitisre (B,C)
És ha ezek a tesztek negatívak,tehát nem mutatnak semmi rosszat,akkor ezt kizárhatom ugye?
Mert annyira ráparáztam erre ,hogy lehet még utána is kétkednék kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!