Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a kisebb rossz: ha megcsal, vagy ha prostihoz megy?
6-os "A prostizás nem megcsalás....Egy barátnő/feleség sajnos általában sem a masszázs, sem a szex terén nem nyúljt magas színvonalat"
WTF :D
dehogynem megcsalás a prostizás. azt meg sajnálom, hogy úgy tűnik, neked nem volt mèg normális kapcsolatod, ahol jó a szex..de még ha rossz is a szex, rohadt undorító ilyen önfelmentő dumàval sutyiban kurvàzgatni.
egyébként szerintem a prosti és szerető is egy kapcslat halálát és az egyik fél gerinctelenségét jelzi, nem lehet eldönteni, melyik a rosszabb...
Wut? Mi ez a többes szám? :D
Én házasságot szeretnék nagyon, gyereket mondjuk nem annyira. Az összes nő ismerősöm szeretne házasságot, és úgy 95%-uk gyerkőcöt is, van, akinek már van is babája.
Álompasi/álomélet meg pl számomra az, amit itt leírtam a #69-es válaszban: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Mondjuk ha csak a plázaribiket veszed észre, azoknak tényleg azok kellenek, amiket leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!