Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elméleti kérdés: Ha egy haver/ ismerős (tehát nem legjobb barát) fizetne neked azért mondjuk 30-40e ft-ot, hogy bizonyítsd be/ derítsd ki, hogy a párja megcsalja, megtennéd?
ha ennyiért nem is, mennyiért igen?
- mondjuk elcsábítás, követés, esetleg lehallgatás lenne a feladat -
Amúgy 30-40 ehhez kevés lenne.
Egyfelől autó kell a dologhoz, mert azért mégis amíg bent fodrászol, cseveg a barátnőkkel, éli a csaj az életét, azért nem normális, hogy te egy bokor mögött folyton ácsorogj. A kocsinak meg költségei is vannak: benzin, parkolójegy, nehogy már ebből menjen le, még mínuszban lennél!
HA vállalnám (kevés az esélye, ahogy egy korábbi válaszomban írtam, és indokoltam), egy nagyon jó barátnak akkor kb. ingyen, max költségtérítéssel, bár kérdés, hogy hogy is gondolta a barát, ha úgy, hogy nem állandó megfigyelés, csak annyi, hogy te figyelj, most elmegy itthonról mindjárt, robogj ide, és kövessed, hogy hova is megy, az egy dolog, feltéve, hogy az a barát is megtenne értem mindent. Egy ismerősnek meg hát fene tudja...
Amúgy meg 2-3 napra napi négy óra elfogaltsággal 30-40 e plusz költségtérítés (benzin, kaja, pia, jegyek, ha a csaj után kell menni valahova, pl. buli). Azon túl meg 2-3 ezer órabér, + készenléti díj, hiszen ha valamiért csörög, akkor neked csapot papot ott kell hagyni. De tisztázni kell, hogy mikor nem érsz rá, hogy azt a időszakot ne vesse a szemedre, mert a munkádat pl. nem áldozod be az ő féltékenységére és pár ezrére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!