Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tudtok nyugodtak maradni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok nyugodtak maradni?

Figyelt kérdés
ha kidrült a párotokról, hogy akár csak lelkileg, vagy testileg is megcsalt titeket, tudtatok utána együtt maradni vele lelki nyugalomban, soha nem agyalva azon, mi van, ha megint megtörténik?

2018. jún. 19. 03:26
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

Teljesen kiborulnék, nem bírnám elviselni. Az biztos, hogy egyből szakítanék gondolkodás nélkül, még akkoris ha nagyon szeretem.

Ismerem magam, én ezt sose tudnám elfelejteni és megbocsájtani.

Inkább élnék tovább egyedül összetörve. Valahol úgy is várna valaki, aki megbecsulne, szeretne és nem csalna meg.

20/L

2018. jún. 19. 03:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem, és nem is akarnék.
2018. jún. 19. 04:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem. Nem akarnék vele maradni tovább.
2018. jún. 19. 12:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Sokat agyalok rajta, de együtt vagyunk. Amíg nem velem történt, én is azt hajtogattam, hogy ezt sosem tudnám megbocsátani. Azóta nem jósolgatok magamnak, a mának élek...
2018. jún. 19. 17:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Utolsó, na látod,ez az...:)

Csak nem hiszi el senki, még át nem élte...csak ossza az észt az is, aki csak elméletben él párkapcsolatot..

2018. jún. 19. 18:02
 6/6 anonim ***** válasza:
30%

Szóval aki tudja, hogy van annyi büszkesége, hogy tudja, hogy nem tudna elviselni ilyet, az csak elméletben él párkapcsolatot?

Szép kis önigazolás, áltassátok csak magatokat ilyenekkel a megcsalós "párotok" mellett. :)

5 éve élek komoly kapcsolatban, iszonyatosan szeretem a párom, de volt már sok konfliktusunk, sok probléma, amit meg kellett oldani, sok olyan dolgot éltünk át, amiknél lehet, hogy mások már szakítottak volna, de egy megcsalást soha nem tűrnék el. Akkor sem tűrném el, ha érzelmi lenne, onnantól veszítené el nekem a kapcsolat minden báját, hogy ha beleférkőzne egy harmadik személy. Ugyanis akármilyen gondjaink is voltak, az sosem volt kérdés, hogy más szóba sem jöhet.

2018. jún. 19. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!