Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért keres az exem 6éve, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért keres az exem 6éve, aki már legalább már 2éve nős?

Figyelt kérdés
Mindig csak azt hallgatom tőle,hogy mennyire fontos vagyok neki,hiányzok,nem tud elengedni a mai napig,és mindent tudni szeretne rólam.Látni szeretne.Megkértem,hogy ne keressen,mert én így sosem leszek boldog,ha az életem része marad továbbra is, erre azt a választ kaptam tőle,hogy erre ő nem képes.Emellett tudom,hogy szereti a feleségét.
2018. jún. 8. 21:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt az egy dolgot nem értem, hogy miért reagálsz az üzeneteire? Tiltsd le mindenhonnan (facebook, telefon stb.) Nem normális, hogy ennyi év után se tudott tovább lépni. Neked is jobb lesz így hidd el.
2018. jún. 8. 21:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert megteheti. Szórakozhat veled. Reagálsz az üzenetekre, ezzel belemèsz a játszmába. Minden egyes szóval, amit válaszolsz, adod alá a lovat. Belegondoltál már, hogy akkor is ezt csinálhatta, amikor veled volt együtt? És abba, hogy vajon hány nőnek löki ugyanezt a sódert?
2018. jún. 8. 22:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Talonban vagy. Tudja, hogy te elérhető vagy, és ezt akarja fenntartani azzal, hogy időről időre vált veled pár mondatot.
2018. jún. 9. 08:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Mondd neki hogy akkor váljon el!
2018. jún. 9. 17:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy szereti a feleségét, így biztosra veszem,hogy sajnos nem fog..minden hónapban többszöri alkalommal is felkeres, mivel én szeretem még mindig ezért egyszerűen nem tudok neki nem válaszolni.
2018. jún. 9. 18:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Volt egy "kapcsolatom", ami 10 évig húzódott. 4 hónapot voltunk csak egy pár, de valahogy mindig ráérzett, mikor kell felbukkannia, hogy mindent összezavarjon. Szerencsére volt egy elég aljas húzása, ami kiábrándított. Még így is nehéz volt nem írni neki. De hidd el, önfegyelem kérdése. Pár hónapig nagyon nehéz, aztán lassan nem lesz mit mondanod neki. Azt gondold át, hogy kellene-e neked olyan pasi, aki más nővel flörtöl a párja mellett? Mit szeretsz rajta? Egy hűtlen, megbízhatatlan ember.
2018. jún. 9. 22:58
 7/7 Bence_ ***** válasza:

A feleségevel max jól elvan veled meg mondjuk jó a szex.

Ha te szeretsz valakit akkor írogatsz másnak?

Neked is jó ez mert ha rossz lenne akkor lezárnád.

2018. jún. 10. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!