Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyesen cselekedtem hogy elmondtam hogy megcsalják?
6 év után engem megcsalt a párom mikor együtt voltunk és utána is együtt voltak a palival hogy szakítottunk de nem mondta volna el, örült hogy teperek utána mindent megteszek hogy helyre hozzuk a kapcsolatunkat sőt sokszor szexeltünk is majd mondta hogy próbáljuk meg újra aztán hogy mégse.Majd lebukott nem is akarta bevallani aztán nagy nehezen csak elmondta hogy megtette és semmit nem szólt.Nagyot csalódtam mert ha ezt tudom sosem érek ezek után úgy hozzá azt hiszem.A pasinak van barátnője és a saját otthonukba csaltak meg minket és úgy érzem a nőnek tudnia kell kivel él együtt elmondtam neki mi történt.Még régebben én is kérdeztem a páromat hogy történt-e valami közöttük amire azt mondta hogy nem, szemrebbenés nélkül az arcomba hazudott és megbiztam benne majd a nő is gyanakodott de őt próbálták meg hülyének beállitani ezért szóltam neki és most én vagyok a rohad@k és féreg.Ha nagyon kesze kuszán irtam le ne haragudjatok de olyan szomorúság, keserűség és düh van bennem hogy elmondhatatlan és megbeszélni sem tudom ezt senkivel.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!