Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy másik nővel váltotta valóra az álmaimat?
Egy amerikai blogon olvastan egy lány történetét ami nagyon megdöbbentett engem:
Volt egy lány aki 14 éves kora óta együtt volt a barátjával, támogattak egymást mindenbe.A férfi mérnök lett a lány szakmájára nem emlékszem.A nő a párjával eltervezte az esküvőjüket, kinézték az álomlakásukat, és kiválasztották hogy fogják a leendő gyerekeiket hívni.Egyszer csak 12 év párkapcsolat után a férfi lelépett a nő főnökével, megvették közösen a nő álomlakását, ugyan úgy csinálták meg az esküvőjüket ahogy azt a nő eltervezte.Ráadásul a férfi új árja elkezdett úgy öltözködni mint az ex nő.A nőt kiruga a főnökasszony és ezért a szüleihez vissza kellett költözni és romokban az élete mivel nemcsak hogy megcsalta a párja de még az álmait is egy másik nővel váltotta valóra.A nő helyében mit csináltál volna?
Kb.így zajlott le nalam is.De mi összehazasodtunk, eltartottam a férjem, míg munkanélküli volt,gyermekünk is lett.Mikor jól fizető állása lett, titokban gyűjtögetett, talalt új nőt, vele megvalósította a ház álmunkat.A legjobban az fáj, hogy gyermekünkkel alig törődik.
Talpra álltam, de nem tudok bízni egy férfiban sem.
Az exemnek pedig remélem , benyújtja az élet a számlát.
A nő helyében semmit nem csináltam volna. Továbblépek és kész, az élet megy tovább.
Ha az ötletek az előző nő ötletei lettek volna, akkor jót röhögök a hapsin, hogy még saját ötlete sincs, csak koppintani tud - ha meg a pasi ötletei voltak és erre vágyott, miért ne valósíthatná meg mással, ha az előzővel nem jött össze?
Kíváncsi lennék,hogy mitől megy ilyen könnyen a továbblépés?
Mert a mai világban nem divat szeretni, az nyer , aki érzéketlenebb, elárulja, becsapja a másikat.Aki őszintén szeret, az meg lépjen tovább, mit számít, hogy beletapostak a lelkébe, tönkretették lelkileg, anyagilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!