Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nős férfiak! Ti miért nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős férfiak! Ti miért nem?

Figyelt kérdés
Váltok el mondjuk ,ha már csaljátok az asszonyt,és nem is szeretitek annyira. Tényleg jobb benne lenni egy szar házasságban csak egy gyerek miatt?
2018. jún. 1. 18:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
50%

Ennek rengeteg ok van pl:

-10 eve egyutt de nincs szex, vagy van de az nem minosegi ettol fuggetlenul ha szeretem a felesegem nem dobom el egy dologert mikozben a tobbi 90 szazalek mukodik. Aztan anyagiak, kozosen felepitett egzisztencia ami azonnal felezodik, gyerek nincs de ha lenne megis ki akar hetvegi apuka lenni?

Akkor valnek ha mar nem lennenek erzelmeim a felesegem fele, vagy pokoli lenne a hazassagom.

2018. jún. 1. 20:02
 12/19 anonim ***** válasza:
55%
Nem jobb, de maradnak miatta. Meg amiket elottem is irtak, anyagiak, kenyelem. Es 40 folott mar nem biztos hogy varrialni akar, elorol kezdeni mindent valakivel. Valojaban a legtobb esetben errol van szo, es nem arrol hogy azert maradnanak, mert az asszonyt annyira szeretik. Ha valakit szeretsz, nem mesz felre, nem kockáztatsz ekkorat. Ez ilyen egyszeru. Mind ferfiak mind nok eseteben is! Egy ido utan ki ne vagyna az ujra, vagy kinek a fantaziajat ne mozgatna meg mas valaki is, aki az ember szemenek szep, kivanatos. De egy ilyen helyzetben lehet merlegelni. Ha az mellett dont hogy felremegy, nagyon jol tudja mi forog kockan. Es megis megteszi. Persze a sok naiv feleseg benyeli, hogy sajnalja, meg szereti, meg hiba volt. Ja... Kivulallokent meg jokat mosolyogsz rajta, mert atlatod a szitut, es tudod mi a valosag. :)))
2018. jún. 1. 20:10
 13/19 anonim válasza:
67%
Nálunk is ugyanez a helyzet. Asszony pajtás már nem szeret szexelni velem, én meg igen, így hát keresek valakit, akivel bepótolhatom. Viszont nem szeretnék válni, az anyagi csőd lenne, és legfőképp a gyerekeimet szeretném látni felnőni.
2018. jún. 1. 21:53
 14/19 anonim ***** válasza:
50%

mert az életedben lehetsz akármilyen hatalmas,befolyásos,jelentőségteljes vagy gazdag,halálod után csak a gyereked marad belőled és az amivé nevelted.

ez az egyetlen valóban fontos dolog az életben és ez szinte mindent felülír.

és mert nem akarod mondjuk,hogy egy pitáner,szűk látókörű nőszemély neveljen belőle egy ugyanolyat mint amilyen ő.

2018. jún. 2. 00:08
 15/19 anonim ***** válasza:
58%
"csak egy gyerek miatt"??? Ilyet is csak az írhat, akinek még nincs gyereke. Én pl. szívesen elválnék, újat kezdenék, de nem tudnám elképzelni a férjemet hétvégi apukaként, hiszen a mindene a kislányunk és ez kölcsönös! Vegyem el a gyerektől az imádott apját és lássa csak heti 1-szer? És mi van, ha válás esetén nem hozzám kerül a csak egy gyerek??? Akkor az életem is véget ér.
2018. jún. 2. 00:25
 16/19 A kérdező kommentje:

Magyarán ti tényleg képesek vagytok benne maradni a gyerek miatt. El lehet válni a gyereket ugyanúgy láthatod ha megegyeztek..

De ez egy jó tanács,ha pasit akarsz fogni egy életre csináltasd fel magad és melletted marad örökre ennyi. Jól csinálja egynémelyik feleség... És mi van ha a szerető is terhes lesz és eltiltja az apukától??! Vagy az már nem érdekes ,hogy az a gyerek is egyedül apuka nélkül nő fel mi??!

2018. jún. 2. 08:53
 17/19 anonim ***** válasza:

42/F. Nálunk nincs már szex, pedig mindketten sportos külsővel rendelkezünk. A feleségem egyszerűen frigid, nincs pasija, semmi extra. Az életem pokol így, sosem csaltam meg, gőzöm sincs hogy hogyan tudnék ismerkedni, szerintem nem is menne. Viszont amikor hazaérek, a gyerek rohan és a nyakamba ugrik. Engem ez az érzés tart benne ebbe a gyötrelembe.

Aztán az önbizalmam is már teljesen elszállt már, nem tarom magam értékesnek a "húspiacon", sőt, el sem tudom képzelni hogy hozzám szóljon egy nő. A többibe már bele sem merek gondolni.

Összefoglalva: szeretem a gyerekem, nem akarom elveszíteni, 120%-os vagyok abban, hogy a kutyának sem kellenék, nem vagyok az a mai szex-ideál, amire minden nő vágyik. A szerető viszonyhoz meg jóval több extrával kell rendelkeznie egy férfinak a nő számára, hiszen kommersz pasija (aki a férje) van már neki.

2018. jún. 2. 10:01
 18/19 anonim ***** válasza:
Hogy látnám már ugyanúgy, könyörgöm??? Nekem már az is trauma lenne, ha a hétvégente elvinné tőlem az apja.
2018. jún. 2. 23:31
 19/19 A kérdező kommentje:
Mindegy ezt tartom szánalmasnak,inkább félred.tok meg agyon csaljátok az asszonyt ,szeretni sem szeretitek már,de csak a gyerek miatt nem válsz el. Hogy hangzik?! Tudjátok ti hány válás van az országban és hány szülő neveli egyedül a gyereket....
2018. jún. 3. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!