Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nős férfiak! Ti miért nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős férfiak! Ti miért nem?

Figyelt kérdés
Váltok el mondjuk ,ha már csaljátok az asszonyt,és nem is szeretitek annyira. Tényleg jobb benne lenni egy szar házasságban csak egy gyerek miatt?
2018. jún. 1. 18:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
75%
Egy biztos, sz..r kapcsolatban benne lenni , benne maradni a legnagyobb hülyeség és ezt nem befolyásolja sem szülő, sem gyerek, sem semmi. Ilyen helyzetben én válnék...
2018. jún. 1. 18:30
 2/19 anonim ***** válasza:
69%
Ez engem is érdekelne !
2018. jún. 1. 18:30
 3/19 anonim válasza:
69%
Lehet, nem csak egy gyerek van, hanem több :) Máskülönben, bár én nem csaltam meg senkit, azt tudom, hogy elképesztően nehéz egyben tartani egy kapcsolatot éveken keresztül. Vannak bezuhanások, mélypontok, és ha valamiért az egyik fél úgy érzi, a gyűrű ellenére is magára maradt, hát máshol keres vigaszt. Egy időre, egy életszakaszra. De a kötődés azért erősebb a férj/feleség iránt. Figyelj arra, akinek esküdtél. Támogasd, türelmesen, és nem lesz megcsalás. Mert alkalom mindig adódik, csak van, aki nem használja ki.
2018. jún. 1. 18:32
 4/19 anonim ***** válasza:
48%
Házas sem vagyok és gyerekes sem, ennek ellenére megértem azokat, akik minden áron ragaszkodnak a gyermekeikhez és a közelükben akarnak lenni.
2018. jún. 1. 18:51
 5/19 iamaveryniceguy ***** válasza:
31%

Baromi egyszerű a válasz (nem voltam és nem is leszek házas), egyszerűen egymásra vannak pénzügyileg és kényelmileg utalva.

Könnyebb ketten fenntartani egy családot pénzügyileg.

A férjnek ebben az esetben pedig még egyszerűbb is az élet. Otthon megoszlanak a költségek. Az asszony főz-mos-takarít rá (ahol megcsalás van, ott általában ez eléggé jellemző dolog). A szexet megkapja mástól. Miért váltana, ha megvan neki így minden?

2018. jún. 1. 18:53
 6/19 anonim ***** válasza:
49%
Azért, mert a legtöbb pasi tisztában van vele, hogy az új kapcsolat is beszürkül egy idő után. Ha nincs nagy probléma a házasságban, csak a férj vágyik egy új puncira, izgalomra, akkor a megszokott, kényelmes életét nem dobja el.
2018. jún. 1. 19:02
 7/19 anonim ***** válasza:
49%
Nem vagyok személyesen érintett, még mielőtt. De ha egy férfi mondjuk szereti a gyerekét, de a feleségével (már?) nem szeretik egymást (most nem arról van szó, hogy ez jó vagy sem, hanem vegyük ténynek), akkor miért akarja, hogy a feleség elvegye tőle a gyereket is?
2018. jún. 1. 19:09
 8/19 anonim ***** válasza:
39%

És ha azt mondom nem szar a kapcsolat, és szeretem, de kíváncsi vagyok másra is?

Sőt durvábbat mondok azt hiszem több csajba is tudok szerelmes lenni.

2018. jún. 1. 19:13
 9/19 anonim ***** válasza:
84%
Én inkább elváltam, mint hogy megcsaljam az asszonyt (az nem én volnék) vagy benne maradjak egy szar kapcsolatban. Így is sokáig tűrtem, a gyerekek miatt, meg hogy hátha javul a helyzet, de nem javult és betelt a pohár. Anyagilag hatalmas cumi volt, de még így is megérte. SOHA többet házasság, ha ezt tudom eszembe se lett volna bárkivel valaha összeházasodni. Gyerekeimet nem fogom lebeszélni róla, de nagyon erősen elgondolkodtatom őket a házasság buktatóiról.
2018. jún. 1. 19:31
 10/19 anonim ***** válasza:
34%
Mivel én magam is elvált szülők gyerekeként nőttem fel, eszemben sincs megnősülni. Így nem is nekem szól a kérdés, bocs!
2018. jún. 1. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!