Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert tesz ilyet egy normalis jo egzisztenciaval rendelkezo no?
Honnan veszed, hogy nem volt szex?
Képzeld el, hogy van olyan is, hogy hiába, hogy van otthon szex, az új mindig izgalmasabb egy férfinek.
Minden éremnek két oldala van. Egy megcsalásnál nem csak a nő/feleség lehet a hibás.
Ki mondta, hogy vele kell maradni? Én, ahogy írtam is hagynám mindkettőt a fenébe (a szeretőt és a férjet).
A kérdésben szereplő nőre írtam, hogy biztos, hogy azért zaklatja még a szeretőt, mert kell neki a férj még ezek után is. De ezzel csak magának árt.
De, ha ez velem történne, biztos, hogy felképelném mindkettőt, nem tudnék uralkodni magamon úgy sem, főleg ha én mindent beleadtam abba házasságba. Aztán, fognám a cuccaim és akkor látna a pasi és a szerető is utoljára és új életet kezdenék valahol máshol.
Feltéve, ha nincs gyerek, vagy már felnőttek. Ha közös vagyon van, az meg már a házassági szerződésben előre el lenne rendezve, így már ezzel sem lenne gond.
Ha kicsik a gyerekek, akkor ha látni akarja őket, pereljen, különben ha rajtam múlna az életben nem látná őket többet.
Így már érthető?
Te vagy a szerető, mi? Vagy ki vagy a történetben?
Szegény nő, kétségbeesve próbálja megmenteni a házasságát, de sajnos rossz módszerrel.
Sajnálom szegény nőt egyébként. Remélem, hogy sikerül megmenteni a házasságát, vagy legalább, hamar túl fogja magát tenni rajta.
Egyébként, kíváncsi lennék a férj verziójára is.
A férj is biztos keveri a xart. Előadja, hogy a feleséget szereti, nincs már köztük semmi a szeretővel. De nem akar róla leszàllni. Lebukás után tipikus. Ahogy a nagy szerelmi vallomások, fogadkozások is. A férj is mindent ráken a szeretőre.
Az is jó kérdés, hogy a szerető miért tűri ezt, és miért engedi az ágyába újra. Őket nem köti össze semmi.
Nos, ez ugyanaz, hogy miért akar valaki szerető lenni, amikor tudja, hogy a pasi otthon a feleségbe is mártogatja néha a farkát. Mert tutira így van, ha tagadja is. Ez a nő ugyanis szereti a férjét (ha valakibe szívből szerelmes vagy, nehéz belőle kiábrándulni, főleg ha fogadkozik és elhitet veled mindent, hogy még mindig szeret stb.) tehát ha még szereti, akkor szex is van.
Értelmes válaszokat kaptál szerintem. Ez nem logikus dolog, de ugyanúgy ahogy sok nő benne marad bántalmazó kapcsolatban (ami szerintem egy megcsaló férjnél is rosszabb) akkor ezen sem kell meglepődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!