Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tusup-Hosszú ügy, kinek mi a véleménye?
Figyelt kérdés
2018. máj. 25. 17:42
11/19 anonim válasza:
Az, hogy nem kéne mások magánügyeivel foglalkozni.
12/19 anonim válasza:
egy olimpikonnak a magánéletben is fair play szabályai szerint kéne játszania.
nem az a baj, hogy Dudással dugtak, hanem, hogy ezt házasként tette meg, miközben az ország előtt játszotta a primadonnát.
mindenki őt sajnálta, Shane-t meg utálta.
közben meg kiderül, hogy a jó és rossz karakter éppen fordítva áll.
lehet, hogy Shane egy kőbunkó stílust nyom edzőkénr, és ordít, ahogy a száján kifér, de Katkát NEM csalta meg, és emberileg-szakmailag mindent megtett érte.
13/19 A legrosszindulatúbb válasza:
Nekem Hosszú Katinka mindig is ellenszenves volt, nem tudom miért, nem tudok rá magyarázatot adni, egyszerűen ellenszenves az a nő. Amúgy meg pont nem érdekel, hogy mindenki róluk csámcsog.
15/19 anonim válasza:
Dudás magasabb, mint Katinka. Tusup meg alacsonyabb. 🤔😉
16/19 anonim válasza:
Ha már egy Tusup kaliberű pasit is megcsalnak, mit gondoljon egy földi halandó férfi? :DD
18/19 Bence_ válasza:
Ha Sanenek rossz akkor legyen rossz a másiknak is.
Ez erről szól.
Megértem, tényleg dühítő a helyzet de akkor utazzon el dolgozza fel a barátaival. Ez magán ügy!
19/19 anonim válasza:
Magánügy. Katinka nekem szimpatikus mint ember. Amúgy az ország is büszke lehet rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!