Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit tenne, ha kiderülne, hogy a gyerek akit évek óta
neveltet nem tőletek van?
Mert attól még úgy szeretném mint a sajátomat. 12 év szeretet és törődést nem lehet meg nem történté tenni. Kivéve ha alapból sem szeretted, de akkor tárgytalan az egész sztori.
2018. máj. 19. 15:28
Ha így lenne èn ugyanúgy szeretném azt a gyereket. Évek óta a szülője voltam,neveltem,szerettem. Lehet,hogy a vér nem hozzá köt,de az érzelmek igen. Egy család nem csak a vérből áll...
2018. máj. 19. 16:57
Minden gyerek tőlem van. Nem vagyok hülye.
2018. máj. 19. 18:49
Nemrég olvastam egy hasonló történetet egy újságban, azóta gondolkodom ezen a kérdésen, erre itt is megjelenik egy hasonló.
Úgy gondolom, hogy ő is egy ember, akinek idővel meg kell tudnia az igazat, azonban nem dobnám el magamtól, mert érző lény az ember. Elég törés lesz neki, ha felnő és felfogja a helyzetet.
Nem vagyok ilyen helyzetben vagy egyáltalán családos helyzetben, de valahogy kívülállóként így gondolom.
2018. máj. 19. 19:20
Ennyi idő után mi történt hogy bevallotta a nő?
2018. máj. 19. 21:16
Ettől undorítóbb dolgot nem tehet egy nő,pedig a statisztikák szerint 3-6% a kakukkfiókák aránya.
Ez a férfi teljes anyagi,érzelmi,biológiai kihasználása.Én bűncselekménynek nyilvánítanám.
Lehet a férfinak ezért nem lehet az életében saját gyereke,mert már másét neveli.
2018. máj. 19. 23:01
Nőként válaszolok.
Van 4 gyermekem,ha kiderülne,hogy bármelyiket elcserélték a kórházba,akkor is ők lennének az enyémek,őket szeretném.
2018. máj. 20. 07:40
Persze utolsó válaszoló, hogy továbbra is szeretnéd. Itt más a probléma. Egy nő tudatosan becsapott egy férfit. Meg talán a lehetőséget is elvette tőle, hogy saját gyereke is legyen. Persze, hogy ezek után is szeretni fogja a kérdező a gyereket de azért nem mindegy hogy sajátjának hitte aztán nem az. Lehet imádni az örökbefogadott gyereket is. Itt nem erről van szó. Nő létemre írom, brutális egy pasi ilyen átverése. A legrosszabb ami történhet vele.
2018. máj. 20. 17:57
Ugyan úgy nevelném de kérném, hogy velem maradjon.
Azért szeretem mert létezik és nem csak azért mert belőlem van.
2018. máj. 23. 10:05
10# basszus neked tényleg ennyi érzelmi intelligenciád van? Évekig gyerekének hitte, őt szólított apának, mit ragozzam. Azért ez nem ilyen egyszerű, hogy ja nem is az enyém akkor kapd be....És szegény gyerek.. Mit érezhet? Kár, hogy apuka nem kaphatja meg a gyereket. Legalábbis nem hiszem. Mondanám, hogy rohadjon börtönben anyuka, de annak is csak a gyerek inná meg a levét.
2018. máj. 24. 19:42
Kapcsolódó kérdések: