Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggódnom kellene?
Az elején elmondanám, tavkapcsolatban élünk párommal. 34 évesek vagyunk, 2 hetente találkozunk egy hétvégére. Nem igazán volt titkolózás egymás előtt, telefon se volt tabu téma, mégis ez okozza a mostani aggodalmam. Előzményben volt olyan látogatott oldal, hogy "Biztos jele ha tetszel a pasinak", "3 dolog amitől beléd szeret", "10 jel, hogy tetszel neki".. Aztán meg ilyen szerelem kötés gyertyával vagy micsoda.. Megkérdeztem tőle, hogy ez micsoda. Azt mondta a gyertya szerelem kötés miattam volt, hogy biztos őt szeressem. A többi meg hogy tudja, hogy tetszik nekem.
Kérdem én.. ha már együtt vagyunk hónapok óta, miért kell tudnia, hogy tetszik nekem? Nyilván igy van, ha ő a párom. Attól félek valaki más tetszik neki vagy ilyesmi. Vagy csak túl reagálom a dolgokat?
Elolvastam, először mosolyogtam, de valami mégis eszembe jutott aminek talán hasznát veszed.
Mivel a hölgy láthatóan kicsit eltolódva a szélsőségek irányába képes bármilyen "praktikát" bevetni ezért azt javaslom neked, hogy nagyon figyelj a fogamzásgátlásra, mert megesik, hogy ilyen mentalitású nő gyerekkel akarja magához láncolni a férfit annak a tudta nélkül.
Ezekre a cikkekre semmit nem alapoznék. Férjes nőként én is elolvasom néha ezeket, és nem azért mert tudni akarom tetszek e valakinek. Ezek ilyen általános női témák.
Az már más, hogy 34 évesen két hetente egy hétvége nem nem kapcsolat. Legalábbis nálam. Ebben az időben ki tudja még mit csinál meg kivel...
3 éve vagyunk együtt, össze fogunk házasodni, mégis rákattintok Facebookon az ilyen cikkekre, amiket írtál. Meg még olyanokra is, hogy "ki szeret titokban" "ki lesz a férjed" meg ilyen hülyeségek. Az olyanokat is megnézem, hogy 5 jel, ha a pasi szakítani akar, meg ilyenek, pedig minden rendben köztünk. Ez kb olyan, mint hogy az újság hátulján elolvasom a múltheti horpszkópomat, hogy lássam bejött-e. :D
A gyertyás dolog szerintem ijesztőbb.
3 éve vagyok együtt a párommal, de a mai napig olvasgatok ilyeneket. Szimplán kíváncsi vagyok mire vágyik a férfi és mivel tehetném magamat jobbá és érdekesebbé az Ő számára.
Szerelem kötést gyertyáról meg általában akkor olvasnak a nők, ha nem biztosak abban, hogy a párjuk szereti őt. Mivel te írtad, hogy kimutatod felé az érzelmeidet így nem hinném, hogy gond lehet vele .. mégis csak van valaki más a képben? :/ Nem akarom az ördögöt a falra festeni. Figyelj a viselkedésére, mennyire változott meg, mennyire titkolózik.
Remélem minden rendben!
24L
"szerelem kötés gyertyával"
Én a helyedben menekülnék. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!