Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogom van-e megcsalni a feleségemet, ha ő nem kívánja a szexet?
Munden viszonylagos.Én össze tenném a két kezem,ha havi két szex lenne.Mi is majdnem abban a korban vagyunk,de a feleségem a 2.gyerek születése óta teljesen aszexuális.A pici két éves,ezen időszak alatt ötször voltunk együtt.
Mindent megteszek a családomért és a feleségemért,nincs olyan hét,hogy ne kapna virágot és meglepiket.A munka mellett maximálisan foglalkozok a gyerekekkel(pelenkázok,etetek,fürdetek),nem híztam el,otthon edzegetek,amikor van egy kis időm.
Én is szinte minden nap igényelném a szexet,helyette csak a reménykedés maradt,hogy talán holnap éjfél előtt elalszik a kicsi,és talán lesz valami.
Ez van már hónapok óta ,de nem tudnám megcsalni,pedig lenne rá lehetőségem.
Én átérzem a problémád,aki kívülállóként olvassa,egyből arra gondol,hogy megérdemled,mert tuti nem is próbálkoztál semmivel.
Sajnos vannak ilyen nők.
Mi 14 éve vagyunk házasok, szex szinte semennyi (január eleje óta konkrétan a nullával egyenlő a gyakorisága). Előtte se volt sűrűn - kb 2 hetente -, de én ettől sokkal gyakrabban igényeltem volna. Abba meg belefáradtam, hogy állandóan én kezdeményezzek. ...aztán 1 évvel ezelőtt vki besétált az életembe. Nem megyek bele a részletekbe, a szeretőm lett. Végre megint éreztem, hogy ÉLEK! Sejtszinten éreztem azt a hatalmas energiát, ami mindennek a mozgatórugója. (...de sajnos csak néhány hónapig voltam részese ennek a csodának, csak néhány hónapig ment minden felhőtlenül, mert egy idő után egyre gyakrabban hozta fel szóba, hogy hagyjam el a férjemet, mert neki ez így nem elég. Persze nem hagytam el a férjemet, így a szeretőm szakított velem)
Ezt az esetet megelőzően mindig hűséges voltam, soha nem gondoltam volna magamról, hogy valaha is képes leszek megcsalni a férjemet. De az a néhány hónap annyira különleges és meghatározó volt számomra, hogy így utólag is csak azt tudom mondani - még ha sokan elítélnek is miatta -, hogy ma se tennék másként.
43/N
Miért lenne jogod ahhoz, hogy megalázd? Ha szeretnéd, eszedbe sem jutna! Biztos meg van rá az oka, hogy nem szeretné. Mindenképp meg kell beszélni!
32 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!