Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Jogom van-e megcsalni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogom van-e megcsalni a feleségemet, ha ő nem kívánja a szexet?

Figyelt kérdés
Nagyon ritkán, havonta egyszer-kétszer szeretkezünk. Nekem ez nagyon kevés. 20 éve vagyunk együtt, régen megvolt a heti egy-két alkalom. Minden hibája ellenére szeretem, mivel nekem is vannak hibáim. Ezzel együtt tűrhetetlen az, hogy soha nem kezdeményez, szinte mindig elutasít. A gyerekek miatt nem válnék el tőle semmiképpen sem. Megcsalhatom-e lelkiismeret furdalás nélkül? Eddig hűséges voltam hozzá.

2018. máj. 13. 16:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
68%

Munden viszonylagos.Én össze tenném a két kezem,ha havi két szex lenne.Mi is majdnem abban a korban vagyunk,de a feleségem a 2.gyerek születése óta teljesen aszexuális.A pici két éves,ezen időszak alatt ötször voltunk együtt.

Mindent megteszek a családomért és a feleségemért,nincs olyan hét,hogy ne kapna virágot és meglepiket.A munka mellett maximálisan foglalkozok a gyerekekkel(pelenkázok,etetek,fürdetek),nem híztam el,otthon edzegetek,amikor van egy kis időm.

Én is szinte minden nap igényelném a szexet,helyette csak a reménykedés maradt,hogy talán holnap éjfél előtt elalszik a kicsi,és talán lesz valami.

Ez van már hónapok óta ,de nem tudnám megcsalni,pedig lenne rá lehetőségem.

Én átérzem a problémád,aki kívülállóként olvassa,egyből arra gondol,hogy megérdemled,mert tuti nem is próbálkoztál semmivel.

Sajnos vannak ilyen nők.

2018. máj. 13. 22:23
 22/27 anonim ***** válasza:
21%

Mi 14 éve vagyunk házasok, szex szinte semennyi (január eleje óta konkrétan a nullával egyenlő a gyakorisága). Előtte se volt sűrűn - kb 2 hetente -, de én ettől sokkal gyakrabban igényeltem volna. Abba meg belefáradtam, hogy állandóan én kezdeményezzek. ...aztán 1 évvel ezelőtt vki besétált az életembe. Nem megyek bele a részletekbe, a szeretőm lett. Végre megint éreztem, hogy ÉLEK! Sejtszinten éreztem azt a hatalmas energiát, ami mindennek a mozgatórugója. (...de sajnos csak néhány hónapig voltam részese ennek a csodának, csak néhány hónapig ment minden felhőtlenül, mert egy idő után egyre gyakrabban hozta fel szóba, hogy hagyjam el a férjemet, mert neki ez így nem elég. Persze nem hagytam el a férjemet, így a szeretőm szakított velem)

Ezt az esetet megelőzően mindig hűséges voltam, soha nem gondoltam volna magamról, hogy valaha is képes leszek megcsalni a férjemet. De az a néhány hónap annyira különleges és meghatározó volt számomra, hogy így utólag is csak azt tudom mondani - még ha sokan elítélnek is miatta -, hogy ma se tennék másként.

43/N

2018. máj. 14. 14:38
 23/27 anonim ***** válasza:
Beszélj vele könyörgöm. Ne pedig más ágyába rohangálj, mert irtózatos fájdalmat okozol vele magadnak és neki is, readásul a gyerekek is megérzik majd.
2018. máj. 18. 14:50
 24/27 anonim ***** válasza:
A jog és az érzelem az két különböző dolog. Jogod van hozzá, de tönkreteszed vele előző feledet úgy, hogy magad ellen is cselekszel. Nem javaslom.
2018. máj. 18. 16:03
 25/27 anonim ***** válasza:
Mi újság, Kérdező? Történt valami változás azóta?
2018. júl. 2. 09:14
 26/27 A kérdező kommentje:
Azóta valamelyest rendeződött a dolog, de az látszik, hogy eltérőek a szexuális igényeink. Igyekszem minél több plusz munkát vállalni, elfoglalni magamat, hogy ne mindig arra gondoljak, hogy milyen jó lenne a napi együttlét, mint a régi szép időkben.
2018. júl. 13. 20:55
 27/27 anonim válasza:
0%

Miért lenne jogod ahhoz, hogy megalázd? Ha szeretnéd, eszedbe sem jutna! Biztos meg van rá az oka, hogy nem szeretné. Mindenképp meg kell beszélni!

32 N

2019. febr. 6. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!