Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Jogom van-e megcsalni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogom van-e megcsalni a feleségemet, ha ő nem kívánja a szexet?

Figyelt kérdés
Nagyon ritkán, havonta egyszer-kétszer szeretkezünk. Nekem ez nagyon kevés. 20 éve vagyunk együtt, régen megvolt a heti egy-két alkalom. Minden hibája ellenére szeretem, mivel nekem is vannak hibáim. Ezzel együtt tűrhetetlen az, hogy soha nem kezdeményez, szinte mindig elutasít. A gyerekek miatt nem válnék el tőle semmiképpen sem. Megcsalhatom-e lelkiismeret furdalás nélkül? Eddig hűséges voltam hozzá.

2018. máj. 13. 16:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
49%

@16:46

Nem vagyok férfigyűlölő, már csak azért nem, mert magam is férfi vagyok.

Az átlag pasival ellentétben azonban én nem osztom azt a teljesen ostoba mentalitást, amikor a felelősséget áthárítjuk a nőkre.

A nőknek igaza van abban, hogy a mai "férfiak" el vannak puhulva, mert megy a hiszti mindig. De nem is baj, mert így a valódi férfiak értéke az egekbe nő. :-)

2018. máj. 13. 17:00
 12/27 A kérdező kommentje:
Mindketten megváltoztunk, elhíztunk, belefáradtunk a gyereknevelésbe, a napi robotba. Alig járunk el valahova kettesben, igaz legtöbbször nincs is, aki vigyázna a gyerekekre. Sokszor elgondolkodom, hogy mi köt össze minket. A gyerekek egyértelműen, szinte semmi más. Azt érzem, egész egyszerűen nem kívánja a szexet 42 évesen. Én meg igen, 43 évesen.
2018. máj. 13. 17:00
 13/27 anonim ***** válasza:
82%

értem. figyu, azt érzed, hogy most egy kalap szr az életed, már mondjuk a gyerekeken kívül, meg talán ha a munkában sikeres vagy, az még vigasztal. de ezt ti rontottátok el. nem figyeltetek egymásra, tipikus "már megvan, minek strapáljam magam" mentalitás. ha megcsalod a feleséged, akkor átmenetileg talán jobban fogod érezni magad, de hosszú távon ugyanolyan elégedetlen és boldogtalan maradsz. ráadásul ha rájön, benne van a pakliban, hogy rád borítja az asztalt és elválik.

szerintem, ha még egyáltalán szeretnéd, akkor próbáljátok meg rendberakni a kapcsolatotokat, párterápia, több beszélgetés, ha pedig nem megy, váljatok el. hidd el, a gyerekeknek jobb egy válás, mintha elhidegült és egymást csaló szülőkkel lennének... főleg ha kiderül... és előbb-utóbb mindig kiderül.

persze, csak ha nem vagy gyáva, illetve túl kényelmes a váláshoz (nem lesz, aki mosson főzzön takarítson), illetve talán még az anyagi oldal lehet macerás...

2018. máj. 13. 17:06
 14/27 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem beszéld meg vele, hogy ő mit mond. Mi lehet ennek az oka. Egy kollégám testvérének a felesége kb. egy évig szinte nem is kívánta a szexet. Már majdnem válás lett belőle, de elmentek orvoshoz, és kiderült, hogy valami kezelhető problémája van, ami miatt alacsony a libidója. Ezért nem kívánja a szexet. Ugyan nem kérdeztem rá, de mivel még nem váltak el, gondolom már megoldódott a probléma. :D

Ha azt mondja, hogy nincs veled semmi baja, csak egyszerűen nem kívánja a szexet, akkor szerintem forduljatok orvoshoz.

2018. máj. 13. 17:07
 15/27 anonim ***** válasza:
72%
Ne minket kérdezz, hanem a nejed. Magyarázd el neki is ilyen szépen a helyzetet, mint nekünk, és ha azt mondja, hogy áldása rá, akkor menj isten hírével annak az ágyába, akiébe akarsz. Viszont ha a háta mögött ügyködsz, és hazudozol gerinctelenül addig nyugodtan lehet lelkiismeret furdalásod.
2018. máj. 13. 17:10
 16/27 anonim ***** válasza:
68%
Jog nem akadályoz ebben. Beszéld meg a feleségeddel, és mehet! :)
2018. máj. 13. 17:49
 17/27 anonim ***** válasza:
56%

"Mindketten megváltoztunk, elhíztunk..."

1. hát, öreg, miből gondolod, hogy hájasan, kiégve bárkinek is kellenél?

ne hidd, hogy olyan könnyű lesz szeretőt találnod.

2. szerintem kezd az önkritikával, ahelyett, hogy a párodat hibáztatod.

fogyjál le, kezdj el sportolni, adj magadra, hogy újra vonzónak lásson.

3. szerintem egész egyszerűen undorodik tőled, nem kíván, és azért nincs szex.

2018. máj. 13. 19:18
 18/27 anonim ***** válasza:
56%

Először is meg kéne beszélnetek ezt, el kéne mondanod neki, hogy havi egy-kettő nem elég neked. Többféleképpen is ki lehet váltani, ha mégsem akarja, pl. kézzel, szájjal, de semmiképp nem úgy, hogy nem foglalkozik a problémáddal.

Másrészt mégis ott van melletted valaki, nézd a jó részét, sok más ember mellett nincs társ, szóval becsüld meg! Legrosszabb esetben saját magadon könnyíthetsz, utána jobb lesz, nem fog emiatt a világ összedőlni, vannak ennél nagyobb problémák is (sajnos tudom).

2018. máj. 13. 19:55
 19/27 anonim ***** válasza:
23%

Az h lesz e lelkiismeretfurdalasod azt csak akkor tudod meg ha megteszed. Nincs tanacsom, en megtettem, eletem legjobb dontese volt es a hazassagom is mukodik. Lelkiismeretfurdalasom sosem volt, mert anno amikor elkezdtem volt okom megcsalni, mostmar....van szeretom de elkezdtem neha ugy erezni h nincs rendben a dolog ugyanis a parom kemeny meloval leaders a felszedett kiloit szoval megfordult a fejemben h talan elhagyom a szeretot.

Szoval van ahol Es megoldas van ahol nem:-)

2018. máj. 13. 20:18
 20/27 anonim ***** válasza:
36%

Nokent irom, szerintem az ilyen no megerdemli..De en ha pasi lennek, elosszor probalnek vele beszelni, hogy ha igy folytatja, megfordult a fejedben, hogy massal legyel..Ezen hatha elgondolkodik..Szobol ert az ember, es megerdemli 20 ev hazassag utan az oszinteseget!Probald ugy talalni, hogy magaba nezzen..Ha igy sem valtoztat, akkor hajra!!!

30/N

2018. máj. 13. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!