Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogom van-e megcsalni a feleségemet, ha ő nem kívánja a szexet?
@16:46
Nem vagyok férfigyűlölő, már csak azért nem, mert magam is férfi vagyok.
Az átlag pasival ellentétben azonban én nem osztom azt a teljesen ostoba mentalitást, amikor a felelősséget áthárítjuk a nőkre.
A nőknek igaza van abban, hogy a mai "férfiak" el vannak puhulva, mert megy a hiszti mindig. De nem is baj, mert így a valódi férfiak értéke az egekbe nő. :-)
értem. figyu, azt érzed, hogy most egy kalap szr az életed, már mondjuk a gyerekeken kívül, meg talán ha a munkában sikeres vagy, az még vigasztal. de ezt ti rontottátok el. nem figyeltetek egymásra, tipikus "már megvan, minek strapáljam magam" mentalitás. ha megcsalod a feleséged, akkor átmenetileg talán jobban fogod érezni magad, de hosszú távon ugyanolyan elégedetlen és boldogtalan maradsz. ráadásul ha rájön, benne van a pakliban, hogy rád borítja az asztalt és elválik.
szerintem, ha még egyáltalán szeretnéd, akkor próbáljátok meg rendberakni a kapcsolatotokat, párterápia, több beszélgetés, ha pedig nem megy, váljatok el. hidd el, a gyerekeknek jobb egy válás, mintha elhidegült és egymást csaló szülőkkel lennének... főleg ha kiderül... és előbb-utóbb mindig kiderül.
persze, csak ha nem vagy gyáva, illetve túl kényelmes a váláshoz (nem lesz, aki mosson főzzön takarítson), illetve talán még az anyagi oldal lehet macerás...
Szerintem beszéld meg vele, hogy ő mit mond. Mi lehet ennek az oka. Egy kollégám testvérének a felesége kb. egy évig szinte nem is kívánta a szexet. Már majdnem válás lett belőle, de elmentek orvoshoz, és kiderült, hogy valami kezelhető problémája van, ami miatt alacsony a libidója. Ezért nem kívánja a szexet. Ugyan nem kérdeztem rá, de mivel még nem váltak el, gondolom már megoldódott a probléma. :D
Ha azt mondja, hogy nincs veled semmi baja, csak egyszerűen nem kívánja a szexet, akkor szerintem forduljatok orvoshoz.
"Mindketten megváltoztunk, elhíztunk..."
1. hát, öreg, miből gondolod, hogy hájasan, kiégve bárkinek is kellenél?
ne hidd, hogy olyan könnyű lesz szeretőt találnod.
2. szerintem kezd az önkritikával, ahelyett, hogy a párodat hibáztatod.
fogyjál le, kezdj el sportolni, adj magadra, hogy újra vonzónak lásson.
3. szerintem egész egyszerűen undorodik tőled, nem kíván, és azért nincs szex.
Először is meg kéne beszélnetek ezt, el kéne mondanod neki, hogy havi egy-kettő nem elég neked. Többféleképpen is ki lehet váltani, ha mégsem akarja, pl. kézzel, szájjal, de semmiképp nem úgy, hogy nem foglalkozik a problémáddal.
Másrészt mégis ott van melletted valaki, nézd a jó részét, sok más ember mellett nincs társ, szóval becsüld meg! Legrosszabb esetben saját magadon könnyíthetsz, utána jobb lesz, nem fog emiatt a világ összedőlni, vannak ennél nagyobb problémák is (sajnos tudom).
Az h lesz e lelkiismeretfurdalasod azt csak akkor tudod meg ha megteszed. Nincs tanacsom, en megtettem, eletem legjobb dontese volt es a hazassagom is mukodik. Lelkiismeretfurdalasom sosem volt, mert anno amikor elkezdtem volt okom megcsalni, mostmar....van szeretom de elkezdtem neha ugy erezni h nincs rendben a dolog ugyanis a parom kemeny meloval leaders a felszedett kiloit szoval megfordult a fejemben h talan elhagyom a szeretot.
Szoval van ahol Es megoldas van ahol nem:-)
Nokent irom, szerintem az ilyen no megerdemli..De en ha pasi lennek, elosszor probalnek vele beszelni, hogy ha igy folytatja, megfordult a fejedben, hogy massal legyel..Ezen hatha elgondolkodik..Szobol ert az ember, es megerdemli 20 ev hazassag utan az oszinteseget!Probald ugy talalni, hogy magaba nezzen..Ha igy sem valtoztat, akkor hajra!!!
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!