Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Érzelmileg megcsal a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzelmileg megcsal a barátom?

Figyelt kérdés

Egy ideje már nem felhőtlen a kapcsolatunk. Soha nem ír rám magától, fél nap, mire válaszol (azt monda elfoglalt, közben pedig tudom, hogy 4-6 másik emberrel beszélget), nem mondja, hogy csináljuk közös programot. Én meg próbálkozok, mint a hülye, hogy életben tartsam ezt a kapcsolatot, de már belefáradtam. Ehhez két ember kell.

Lehet bunkóság volt, de elolvastam az üzeneteit favebookon egy lánnyal, mert rossz érzésem volt vele kapcsolatban. A barátom állandóan vele beszél (akkor is, amikor engem ignorál), részegen ír neki, laza flört is megy. Amúgy munkatársak, szóval sokat látják egymást.

Egyik nap találkozni akartam vele, de azt mondta nem jó neki. Az üzeneteiből kiderült, hogy ezzel a lánnyal volt...

El sem hiszem... Én feltétel nélkül szerettem, és mimdent, amit tudtam megadtam neki. És ezt kapom vissza.

A barátom exe egyébként ugyanilyen dolog miatt szakított vele - a lány megismert mást, jóban lettek, és konkrét fizikai megcsalás nem történt, de azért szakított a barátommal, hogy az új párjával lehessen.

Nem tudom, vajon az, hogy a barátom most ugyanezt teszi velem, jót tesz a lelkének? Ismer engem, pontosan tudja, mennyire fájnak az ilyen dolgok nekem.

Az már biztos, hogy szakítok vele, mert ez a helyzet tarthatatlan. A fő ok amúgy az, hogy nem érdeklődik irántam, és nem is szeret igazából.

Viszont szerintetek hülyeség lenne elmondani, hogy tudok erről a lányról, és megmondani neki, hogy mekkora aljas dolog volt ez tőle? Kicsit akarom, hogy bűntudata legyen, mert nagyon megbántott ezzel. Vagy csak simán szakítsak? Ti mit tennétek? Volt már valaki hasonló helyzetben?

Nagyon szomorú vagyok miatta, de inkább dühöt érzek iránta.

2018. máj. 13. 08:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az a baj az ilyeneknek nincs lelkiismerete, de mindig ledobbennek ha ki vannak hajitva, mert akkora az ego h ez nekik elkepzelhetetlen. Utolso voltam.
2018. máj. 13. 12:26
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem lesz bűntudata mert nem érdekled.

Én a helyedben simán hagynám a fenébe. Nem keresném, nem jelentkeznék.

Ha véletlenül észrevenné, hogy eltűntél a színről, és írna, akkor közölném vele, hogy részemről ennyi volt, és büszke lehet magára, hogy semmivel sem különb mint az exe.

2018. máj. 13. 12:31
 13/16 A kérdező kommentje:
Bizony bizony, az egoja az hatalmas... Nem sullyedek le a szintjere (bar tenyleg megerdemelne, hogy csak ugy eltunjek), van bennem annyi tisztesseg, hogy szemelyesen szakitsak. Ha mar neki nincs gerince hozza. Koszonom szepen a valaszokat, ment a zold kez mindenkinek!
2018. máj. 13. 13:27
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én még egy valamit hozzáfűznék: egy férfi tök jól elvan egy lagymatag, akár hazug kapcsolatban! Én azt ajánlom a nőknek, hogy ők szakítsanak, a férfiak az ingyenszex miatt sosem fognak. A férfi ösztönös lény, ezért nem igazán elvárható tőle ez a lépés. Tapasztalat.
2018. máj. 13. 13:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell megemlíteni a másik lányt. Elég lesz a többi ok.
2018. máj. 13. 14:49
 16/16 anonim ***** válasza:

Megérdemli, hogy megtudja mekkora aljadék és ezt teis tudod.

Sajnálom ami veled történt .. :(

23L

2018. máj. 13. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!