Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyerhetném el a bocsánatát?
szegény, szegény Alkohol... mennyi ballépést fognak rá, hányszor használják bűnbakképzésre, hányszor védekezésre.
nem én voltam a hibás, hanem az Alkohol
nem én voltam a hűtlen, hanem az Alkohol tehet róla
az a nagy helyzet, hogy a hűtlenség sosem a pián múlik, aki ugyanis amúgy istenesen be van baszva, képtelen flörtölni, smárolni, dugni valakivel, aki nem a párja.
ha pedig te képes voltál erre, azt jelenti, nem voltál annyira részeg, mint amennyire szeretnéd beállítani a szitut, vagyis tudtál önmagad felett rendelkezni, és bármilyen paradox, tudtál józan döntést hozni.
az ugyanis a te döntésed volt, és nem pedig az Alkoholé, hogy smárolsz a másik sráccal.
ezért a döntésért és hűtlenségért pedig most megfizettél, mert a barátod elhagyott, nagyon helyesen.
és dehogy szereted te pt.
alapból, ha a szerelmem beteg, nem megyek bulikázni, hanem ápolom, szeretgetem, mellette vagyok.
másrészt, ha el is megyek, nem iszom, mint a gödény, sietek haza hozzá.
harmadrészt, van önismeretem, és nem iszom többet a kelleténél, hogy ne kerüljek kínos szituba.
hagyd a barátodat,nálad jobbat érdemel.
Semmit. Ezt bebuktad. Kitudja hányszor csináltad meg szerencsétlennel... Csak most éppen lebuktál.
Ne fogd a piára!
"nem tudtuk mit csinálunk?" - bebaszva voltál,nem beginázva....
Óhhh, Mr. Alkohol... 😀
Jah, nagyon szereted a barátodat, csak ha kicsit bebaszcsizol, akkor más pasikat is nagyon szeretsz. Mi ezzel a gond??
Olyan életidegen nekem ez a történet.
Ritkán bulizom, de akkor iszom rendesen - és mégsem mászom rá más pasikra a páromon kívül.
Olyan érdekes, nem?
22/N
Nagyon is jól tudtátok mind a ketten, hogy mit csináltok.Az alkohol csak segített abban, hogy meg is tegyétek.Tudni kéne mértéket tartani az ivásban, nem kötelező ennyit inni.
Az én bocsánatomat semmiképpen sem nyernéd el, lehet ő is így van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!