Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan nyerhetném el a bocsána...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nyerhetném el a bocsánatát?

Figyelt kérdés
Tegnap a pasim bulifotókat nézegetett és a háttérben feltűntem én, ahogyan egy másik pasival csókolózok és egyből felismert az ismertető jegyeim alapján. Ő nem volt akkor ott, mert beteg volt és ma este szakított velem. :( Részeg voltam és az idegen srác is az volt, nem tudtuk, hogy mit csinálunk. Ezt a pasim nem fogadja el és csúnyán összevesztünk. Mit tehetnék a békülés érekében? :( Nagyon szeretem a barátomat nem akarom elveszteni!
2018. máj. 13. 04:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%

szegény, szegény Alkohol... mennyi ballépést fognak rá, hányszor használják bűnbakképzésre, hányszor védekezésre.

nem én voltam a hibás, hanem az Alkohol

nem én voltam a hűtlen, hanem az Alkohol tehet róla

az a nagy helyzet, hogy a hűtlenség sosem a pián múlik, aki ugyanis amúgy istenesen be van baszva, képtelen flörtölni, smárolni, dugni valakivel, aki nem a párja.

ha pedig te képes voltál erre, azt jelenti, nem voltál annyira részeg, mint amennyire szeretnéd beállítani a szitut, vagyis tudtál önmagad felett rendelkezni, és bármilyen paradox, tudtál józan döntést hozni.

az ugyanis a te döntésed volt, és nem pedig az Alkoholé, hogy smárolsz a másik sráccal.

ezért a döntésért és hűtlenségért pedig most megfizettél, mert a barátod elhagyott, nagyon helyesen.

és dehogy szereted te pt.

alapból, ha a szerelmem beteg, nem megyek bulikázni, hanem ápolom, szeretgetem, mellette vagyok.

másrészt, ha el is megyek, nem iszom, mint a gödény, sietek haza hozzá.

harmadrészt, van önismeretem, és nem iszom többet a kelleténél, hogy ne kerüljek kínos szituba.

hagyd a barátodat,nálad jobbat érdemel.

2018. máj. 13. 04:31
 2/15 anonim ***** válasza:
91%

Semmit. Ezt bebuktad. Kitudja hányszor csináltad meg szerencsétlennel... Csak most éppen lebuktál.

Ne fogd a piára!

"nem tudtuk mit csinálunk?" - bebaszva voltál,nem beginázva....

2018. máj. 13. 05:12
 3/15 anonim ***** válasza:
86%
Nyugi, mindketten tudtátok hogy mit csináltok! Jogosan hajított ki.
2018. máj. 13. 06:12
 4/15 anonim ***** válasza:
3%
Jól tetted minden férfi ezt érdemli! De hogy ne maradj egyedül : Rázd neki a segged, főzz neki valami finomat, majd legyen egy bekülős szex. Ha ez megvan már vissza is kaptad! Lelkifurkád meg nelegyen! 23L
2018. máj. 13. 06:19
 5/15 anonim ***** válasza:
85%

Óhhh, Mr. Alkohol... 😀

Jah, nagyon szereted a barátodat, csak ha kicsit bebaszcsizol, akkor más pasikat is nagyon szeretsz. Mi ezzel a gond??

2018. máj. 13. 06:56
 6/15 anonim ***** válasza:
89%
Ha szakított veled, akkor már késő. Vagy ő is hozzád hasonlóan állhatatos? Mert akkor még lehet esélyed.
2018. máj. 13. 07:01
 7/15 anonim ***** válasza:
86%
Nem hogy örülnél neki, hogy mostmár lesmárolhatod egész Kelet-Európát nyugodt lelkiismerettel. Hiszen a barátod miatt már nem kell aggódnod többet, ebben biztos lehetsz...
2018. máj. 13. 08:19
 8/15 anonim ***** válasza:
88%

Olyan életidegen nekem ez a történet.

Ritkán bulizom, de akkor iszom rendesen - és mégsem mászom rá más pasikra a páromon kívül.

Olyan érdekes, nem?

22/N

2018. máj. 13. 09:26
 9/15 anonim ***** válasza:
77%

Nagyon is jól tudtátok mind a ketten, hogy mit csináltok.Az alkohol csak segített abban, hogy meg is tegyétek.Tudni kéne mértéket tartani az ivásban, nem kötelező ennyit inni.

Az én bocsánatomat semmiképpen sem nyernéd el, lehet ő is így van vele.

2018. máj. 13. 09:58
 10/15 anonim ***** válasza:
48%
Sajnálom a párodat, 1 éve az én exem is megcsalt és ő is a piára fogta. Én először megbocsátottam neki de utána soha többé nem tudtam benne bízni. Szóval ha mégis kibékültök az a kapcsolat már nem lesz ugyanolyan. Persze soha nem lehet tudni, ezt a párodnak kell átgondolnia, hogy megérné e ezek után veled lennie.
2018. máj. 13. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!