Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem ezt?

Figyelt kérdés
Bejelölt facebookon egy srác,akivel párszor találkoztam úgy,hogy csomagot hozott nekem mivel ő futár(mondjuk izzott közöttünk a levegő,bejön nekem kinézetre és ez kölcsönös). Írta,hogy véletlen látott a facén és elnézést is kért ,hogy csak úgy bejelölt. Meg írta ,hogy jók a képeim... Gyakorlatilag finoman ismerkedni akar. Csak az a bökkenő,hogy mindketten házasok vagyunk. Merjek belemenni beszélgetésbe vele ?
2018. máj. 12. 17:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csakis te döntheted el, attól függ mennyire vagy gerinces, tekintettel a házasságra. Nyilván nem süti recepteket kíván veled megosztani, hanem közelebb akar kerülni hozzád.
2018. máj. 12. 17:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát ismerkedni ismerkedik, de hogy nem "finoman", az biztos! :D Keményen bepróbálkozott. Ha mindketten benne vagytok, és az se gond, hogy megcsaljátok a házastársaitokat, akkor durr bele!

Egyébként szerintem ha már választani kell, akkor jobb olyannal csalni, aki maga is házas, mert akkor legalább mindkettőtök részéről be van biztosítva, hogy ne várjatok többet egy kis kellemes időtöltésnél. Míg ha az egyik független, akkor mindig befigyel hogy a független fél többet akar.

2018. máj. 12. 17:48
 3/5 anonim ***** válasza:
71%
Ő is látta, hogy bejön neked, megkeresett, te is bejössz neki és szívesen dugna veled, ennyi az egész.
2018. máj. 12. 17:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne menj bele! Hosszú távon csak szenvedést és fájdalmat hozhat ez mindkettőtök èletébe. Meg rövid távon is... Nem éri meg hidd el, én tudom... 31/N
2018. máj. 12. 19:30
 5/5 anonim ***** válasza:

te boldog házas vagy?

nem hiszem!

akkor miért nem válsz el?

lehet másokkal kavarni, DE csak akkor, ha nem titokban műveled, ha nem megcsalod, nem megalázod, nem elárulod a párodat.

légy gerinces, válj el, és tiszta lappal randizgass.

én soha nem randiznék házas emberrel, ha akar valamit tőled ez a futár, váljon el ő is.

nagyon rossz antré olyannak kavarni,aki a házastársát csalja veled, mert ebből világos, hogy milyen az értékrendje, hogy neki ez belefér.

és majd ha téged is megcsal, magadra vess.

2018. máj. 13. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!