Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt az üzenetet mire véljem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt az üzenetet mire véljem?

Figyelt kérdés

Láttam egy vicces képet instagramon, hogy ha azt írod egy pasinak, hogy “aww thanks”, az friendzone-t jelent. A fiú, akivel ismerkedek, külföldi és pont előtte írtam neki valamire, hogy aw thanks, erre elküldtem neki, mondva, hogy huppsz, úgy látszik épp barátzónába raktalak :D De persze viccnek szánva, mert amúgy több van köztünk.

Erre azt írta, hogy nem hagyná, hogy barátzónázzam, egy barát amúgy sem vinne el a Buddha bárba. Most ebben van valami “meg akar venni szexre” utalás, vagy csak túlreagálom? (Nemsokára jön Pestre és a Buddha barba fogunk menni)

2018. máj. 6. 19:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar megvenni, már kb. meg is vett! :D
2018. máj. 6. 19:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem túl reagáltod.
2018. máj. 6. 19:59
 3/9 A kérdező kommentje:
#1 azt hozzáteszem azért, hogy csak miattam jön, már találkoztunk korábban, szex is volt, de most eléggé elbizonytalanodtam, hogy lehet csak szexet akar. Bár én hülye lennék ennyit utazni csak amiatt, pénz+idő+energia :D
2018. máj. 6. 19:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
#3: Gondolom, nem keres rosszul, szóval az utazás neki nem olyan óriási kiadás, mint az itthoni embereknek. És ha már szex is volt, gyakorlatilag garantáltnak veszi, hogy most is lesz. :D
2018. máj. 6. 20:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A Buddha-Bar egy hotel.

Na, szerinted mit akar?

Kérdés, te mit akarsz.

2018. máj. 6. 20:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Ja, most olvasom, hogy már volt szex. Most is lesz.

te tudod, milyen kapcsolatotok, mi nem találhatjuk ki, mit akar, de ha valóban csak miattad jön, akkor feltehetően nem csak szexet, mert az kaphat otthon is.

2018. máj. 6. 20:03
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
#3, ebben az esetben ajánlom az #1 hozzászólást. nem te rakod őt barátzónába, ő rakott téged kurelózónába
2018. máj. 6. 20:04
 8/9 anonim ***** válasza:
77%
Mindenképp pozitív, ha belegondolsz. Ha csak a szex miatt is utazik ide külföldről, legalább tudod, hogy nagyon jó lehetsz az ágyban.
2018. máj. 6. 20:20
 9/9 anonim ***** válasza:
48%

Miért, te talán komolyat akarsz tőle? Biztosan azért dugsz egy külföldi sráccal akivel hebe-hoba találkozol mert annyira nagyon komoly kapcsolatot akarnal.

Ne játszátok már állandóan az áldozatot akit csak kihasználnak mert marha szánalmas így.

Az üzenet lényege pedig, hogy ő biztosan nincs baratzonazva amit be is fog bizonyítani amikor megdönget.

2018. máj. 6. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!