Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki, hogy a bátyja megcsókolt? 23/L
Már 3 hónapja együtt vagyok egy lánnyal. Nagyon szeretem őt. Nem rég megismerkedtem a rokonaival, testvéreivel. A bátyja kezdetektől fogva ellenséges volt nekem. Egy nap kettesben maradtunk, én pedig próbáltam beszélni vele, miért is ilyen, de hárított. Aztán azt mondtam neki, hogy akkor biztos tetszem neki, és ez zavarja (ő házas amúgy). Na erre váratlanul megcsókolt.
A probléma csak az, hogy én meg nem toltam el magamtól egyből. Viszont nem érzek semmit iránta, egyszerűen jóképűnek tartom, és ott a pillanat hevében nem tudtam mit tegyek rögtön.
Nem szeretnék bonyodalmakat, emiatt egyáltalán nem akartam a páromnak elmondani az egészet, de kicsit bűntudatom van, hogy titkolózok előtt. Viszont félek attól is, hogy félreérti, vagy túlreagálja az egészet.
Mit kéne tennem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!