Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalók! Ti, akik megcsaljátok a párotokat, elfogadnátok, ha a párotok ti veletek is megtenné azt, amit ti tesztek velük?
Tehát,te úgy gondolod,hogy ez belefér egy házasságba vagy egy kapcsolatba.
Vagy mondjuk nem működik valami a kapcsolatban és erre te szeretőt keresel.
Elvileg szereted a párodat mindennél jobban és te tényleg csak szexet keresel a szeretődnél.
El tudnád fogadni,hogy a párod is titokban megcsaljon téged?
Kérdem ezt azért,mert úgy gondolom ez így fair.
Nincs olyan,hogy az egyiknek mindent lehet a másiknak semmit sem.
Amúgy a karma sajnálatodra nem csak a csúnya férfiakat bünteti,hanem a nőket is.
#8-as, mennyi idős vagy?Egy 26 éves csaj jó lenne?Mert itt vagyok:DDDD
Viccelek.
Ha tönkre teszi az életed akkor válj el,hidd el,egy durva nagy tehertől szabadulsz meg.
De ne csald meg őt.
Kezdd tiszta lappal.
Ne akard,hogy a sárkány teljesen kifacsarjon.
Sajnálom,de egyetértek az utolsóval.
Azért írom,mert tudom sok nőnek böki a szemét,ha egy nőtársuk nem nekik ad igazat nemi alapon.
Sajnos én már csak ilyen mindkét felet meghallgató,igazságos típus vagyok.Oooooops.
Ja, a feltett kérdésre a válasz: Bárcsak megtenné, de sajnos nincs olyan Isten. Én még fizetnék is érte, csak valaki dugja már meg rendesen a feleségem. Komolyan beszélek!!!
165cm/54kg barna haj és szem.
Én a 4-es versenyzővel értek egyet: a legtisztességesebb dolog, ha megcsalósdi helyett megnyitják a kapcsolatot.
Nem nagy varázslat - ha mindent előre mélyen átbeszélnek és megszabják a játékszabályokat, amelyeket semmiképp nem szegnek meg!
Mi 10. éve élünk így, és soha ilyen gondtalan, mondhatnám boldog nem volt a kapcsolatunk.
Nincs bujkálás, hazudozás, féltékenység.
Volt rá példa, hogy én vittem el a szeretőjéhez, és tudtam hogy éjszaka nem jön haza, mert dugni fognak.
Ugyanakkor ő szervezte be nekem az egyik kolléganőjét, aki nagyon bejött nekem testileg.
Jól átbeszéljük a történéseinket - még izgató is, és szoktunk együtt is szeretkezni, mert valójában nagyon szeretjük egymást, csak szokatlan módon színesítjük a nemi életünket. Eszem ágában sincs elválni - és neki sem.
Nekünk így jó.
És például van nálatok olyan szabály,hogy csókot ne,mert az már tényleg túl intim?
Vagy olyan,hogy 1 alkalomnál ne legyen több?
Mi ketten mindennél jobban szeretjük egymást a párommal, soha nem tudnánk ilyet tenni a másikkal. Ha nem működik valami, megbeszéljük, próbálunk javítani, ha nem megy, akkor szétmegyünk. Nem úgy működik, hogy még le se szálltam az egyik bringáról, de már a másikon van a seggem... Legalábbis NORMÁLIS EMBEREKNÉL nem.
( 36/F & 33/L )
A normálisnak hitt kapcsolatod számomra értelmetlenül unalmas, egysíkú...
Mi is megbeszélünk mindent, csak leszámoltunk a hamis illúziókkal.
Nem biztos,hogy 2 ember élete végéig csak egymással van,az unalmas.
Egy ember életének tartalmának minőségét,nem az határozza meg hány emberrel volt.
De ha neked ez unalmas,érthető,hogy máshogy akarod élni az életed.
Én nem tudnék nyitott párkapcsolatban élni,de ezt csak most mondom.
Lehet később máshogy gondolom majd.
Mondjuk 20 év házasság után lehet vevő lennék rá.
De csak,ha a partnerem benne van.
Hihetetlen, hogy mennyi köpedék, üreslelkű, önző, szar ember van, aki meg sem érdemli hogy párja legyen.
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!