Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meddőség miatt megcsalni/elhag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddőség miatt megcsalni/elhagyni?

Figyelt kérdés

Van itt olyan aki azért csalta meg, aztán hagyta el a párját mert nem lehetett gyerekük, és annyira vágyott sajátra, hogy ez hajtotta?

Illetve ha ilyen helyzetben lennétek, megfordulna a fejetekben, hogy léptek? Megköszönöm ha odaírjátok a korotokat és a nemeteket.

2018. máj. 8. 23:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
73%

Apukám legjobb barátjáéknál volt úgy, hogy évekig próbálkoztak, mire, kiderült, hogy teljesen felesleges. A férfi ragaszkodott a 'saját vérhez', így elváltak, újranősült és született 2 gyereke. A nő pedig egy olyan elvált férfivel van együtt, akinek már van gyereke -> mindenki boldog

Ha én meddő lennék, de a párom csak saját gyereket szeretne, inkább elhagynám

2018. máj. 9. 09:12
 22/24 anonim ***** válasza:

Ez személyiségtől függ. Én nem hagynám el emiatt a párom, mert szerintem gyerek nélkül is lehet boldogan élni. De nyilván rengeteg ember van, aki elhagyná a párját, hisz saját gyereket szeretne, amihez joga van, és ezért még elítélni sem lehet.

Általában egyébként a férfiak hagyják el a nőket, ha kiderül, hogy a nő meddő. De mindenre van megoldás, ahogy az egyik válaszoló is írta: ha meddő lennék akkor direkt olyan férfit választanék, aki idősebb, elvált és nem akar már gyereket.

27N

2018. máj. 9. 10:40
 23/24 anonim ***** válasza:

Egy ismeros hazasparnak nincs kozos gyetek,mar 35 eve egyutt elnek,jol megvannak,igaz a ferfinak mar 2. hazassaga,abbol van egy fia.Vele nem tudom tartja e a kapcsatot.

De jol megvannak egyutt,sok kutyajuk,cicajuk van,es lekoltoztek a horhasztanyajukra a panelbol.Telen nyaron otz laknak..

2018. máj. 9. 11:33
 24/24 anonim ***** válasza:
61%

Aki azt irta hazassag celja a szaporodas az nagyon furcsan gondolkodik

Tehat ha 50 plus hazasodik ket ember akkor az ertelmetlen ?

Csak az elmaradott nepek egyetlen celja aszaorodas

2018. máj. 9. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!