Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddőség miatt megcsalni/elhagyni?
Van itt olyan aki azért csalta meg, aztán hagyta el a párját mert nem lehetett gyerekük, és annyira vágyott sajátra, hogy ez hajtotta?
Illetve ha ilyen helyzetben lennétek, megfordulna a fejetekben, hogy léptek? Megköszönöm ha odaírjátok a korotokat és a nemeteket.
Apukám legjobb barátjáéknál volt úgy, hogy évekig próbálkoztak, mire, kiderült, hogy teljesen felesleges. A férfi ragaszkodott a 'saját vérhez', így elváltak, újranősült és született 2 gyereke. A nő pedig egy olyan elvált férfivel van együtt, akinek már van gyereke -> mindenki boldog
Ha én meddő lennék, de a párom csak saját gyereket szeretne, inkább elhagynám
Ez személyiségtől függ. Én nem hagynám el emiatt a párom, mert szerintem gyerek nélkül is lehet boldogan élni. De nyilván rengeteg ember van, aki elhagyná a párját, hisz saját gyereket szeretne, amihez joga van, és ezért még elítélni sem lehet.
Általában egyébként a férfiak hagyják el a nőket, ha kiderül, hogy a nő meddő. De mindenre van megoldás, ahogy az egyik válaszoló is írta: ha meddő lennék akkor direkt olyan férfit választanék, aki idősebb, elvált és nem akar már gyereket.
27N
Egy ismeros hazasparnak nincs kozos gyetek,mar 35 eve egyutt elnek,jol megvannak,igaz a ferfinak mar 2. hazassaga,abbol van egy fia.Vele nem tudom tartja e a kapcsatot.
De jol megvannak egyutt,sok kutyajuk,cicajuk van,es lekoltoztek a horhasztanyajukra a panelbol.Telen nyaron otz laknak..
Aki azt irta hazassag celja a szaporodas az nagyon furcsan gondolkodik
Tehat ha 50 plus hazasodik ket ember akkor az ertelmetlen ?
Csak az elmaradott nepek egyetlen celja aszaorodas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!