Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhiszitek azt a mesét, hogy megigazította csak a blúzát a mellénél?
Figyelt kérdés
Látta a barátnőm, ahogy a pasim egy kolléganőjének a blúzát fogdosta a dekoltázsánál, de tényleg csak egy pillanatig. Mikor rákérdeztem erre a barátomnál, azt mondta csak a felsőjét igazította meg. Ti ehhez mit szólnátok?2018. máj. 8. 22:34
11/16 anonim válasza:
Én csak azt szólnám, hogy érdekes, az én ruhámat nem szokta igazgatni egy kolléga se. Szerinte ez normális? Komolyan?
12/16 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, nem bánná-e, ha az egyik férfi kollégád megigazítaná a ruhádat a mellednél...?
14/16 anonim válasza:
Egy férfi ott segít egy nőnek, ahol tud. A barátod egy lovag! Én is megigazítottam volna, sőt, a véletlenül beleejtett kulcsot is megkerestem volna.
15/16 anonim válasza:
Hát én nem. Ilyenkor normális ember szól, hogy "Juci, ecsúszott a blúzod, igazítsd meg".
16/16 anonim válasza:
hiába húztok le, ez a pasi kuka :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!