Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Te akarnád tudni, ha megcsalna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te akarnád tudni, ha megcsalna a párod? A következők közül válassz!

Figyelt kérdés

1,Nem.

2,Igen, csak, ha magamtól jövök rá.

3,Igen, de csak, ha a párom mondhatja el, vagy, ha rájövök.

4,Igen, csak közeli ismerős mondhatja el, vagy a párom, vagy, ha rájövök.

5,Igen, mindegy ki mondja el, csak tudjam.

2018. máj. 5. 15:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
62%

persze, hogy 5.

a sok szemellenzős gyáva, akik az 1-es válaszra szavaznak.

meg is érdemlitek, hogy megcsaljanak.

2018. máj. 5. 16:44
 12/24 anonim ***** válasza:
13%
11-es. Szerinted minden csak fekete és fehér? Ebből is látszik milyen szinten mozogsz...
2018. máj. 5. 16:57
 13/24 anonim ***** válasza:
81%
5
2018. máj. 5. 16:59
 14/24 anonim ***** válasza:
24%

Miután megcsalt akkor már nem hót mindegy? Akkor inkább ne tudjam vagy magamtól jöjjek rá. Ha amúgy semmit nem vennék észre akkor ne az én nyakamba akarja varrni a saját lelkiismeret-furdalását.

2018. máj. 5. 17:07
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Ugye, ugye... csak belátod!
2018. máj. 5. 18:31
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

Egysíkon mozog a gondolatvilágod! Emelkedj túl magadon, aztán észreveszed, hogy mindenki más és más szemszögből látja a világot, és mindenkinek más a szubjektív valósága.

Nem izgat hogy a te kis pihe-puha életedben ki vagyok, nem több mint az agyi neuronjaid hálózatába össze vissza rohangáló elektromos ingerület. Na most tiszta depressziós lettem ettől... :D

2018. máj. 5. 18:42
 17/24 A kérdező kommentje:

Dehát nincs vége a megcsalástól, hiszen nem tudod. Ugyanúgy hazudik neked, miközben mást is dug. Akár 5 évig, míg magadtól rájössz.

Nem járnál jobban még fiatalon kilépni a kapcsolatból, mint később gyerekkel válni?

Vagy 1 gyerek helyett kettővel válni?

Nem sajnáljátok az időt, amit a hazugsággal ellopott tőletek?

Hogyha nem lettek volna hazugságai, akkor nem építed vele a közös életet?

Nem sajnáljátok az elszalasztott véget nem érő boldogság lehetőségét valaki mással?

2018. máj. 5. 18:55
 18/24 anonim ***** válasza:
49%

"Nem sajnáljátok az elszalasztott véget nem érő boldogság lehetőségét valaki mással?" Nem, mert ilyen nincs. Legalábbis ebben az életben rám ez nem vonatkozik. Én amit tapasztaltam, az az , hogy szívás egy nővel együtt élni, szívás energiát tenni egy kapcsolatba, szívás odaadni magad. Én rengeteg évet pazaroltam el, hittem benne hogy jobb lesz ha többet rakok bele egy kapcsolatba, mára teljesen kiégtem. Már elválni sincs kedvem, 40 felett már nincs élet egy elvált férfinek gyerekkel.

Na meg aztán ha rá is jönnék hogy megcsalt, mi lenne? Kb. semmi, mert marhára nem érdekelne. Bár hamarabb lenne a lottón 5-ösöm egymás után háromszor, mint hogy a feleségem megcsaljon. Tudniillik, vele pont az ellenkezője a probléma.

Mint mondtam már, ez rám vonatkozik, ettől még másoknak lehet szerencséje.

2018. máj. 5. 19:16
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
5
2018. máj. 5. 19:34
 20/24 anonim ***** válasza:
83%

Természetesen 5! Minél hamarabb hívja fel rá valaki a figyelmem,annál kevésbbé rossz!

A feleségemet hazavárva nem szeretnék a szájára adni egy puszit úgy,hogy előtte pár percek még valakinek a farka volt benne! Természetesen ha valakit ez nem zavar,akkor egészségére!

2018. máj. 5. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!