Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elszólta magát a barátnőm? Megcsalna?
Figyelt kérdés
Hülyéskedtünk, hogy miket próbálunk majd ki szexben. Aztán poénból mondtam neki, hogy majd kipróbálunk valamit. (Ide nem írom most le mi volt az konkrétan, mondjuk legyen az, hogy a szájába megy...) Erre mondta, hogy: "Az már volt, nem emlékszel? A múltkor véletlenül" De semmi ilyesmi nem volt... Aztán mondta, hogy csak viccelt, meg túl reagálom. Mit gondoltok? :/2018. ápr. 4. 12:06
3/9 D. Brasco válasza:
Tényleg elszolta magat....ezt a szádba megy dolgot a multkor tenyleg megjatszottam vele......
4/9 anonim válasza:
Lehet exével csinálta és megkeveredett.
5/9 anonim válasza:
Ja vagy az exével csinálta, vagy megcsal. Vagy ugratott.
6/9 anonim válasza:
Nem, velem volt az a " múltkor már megvolt"...😀
Komolyan: ha ebből ekkora feneket kerítesz, nehezen fogod tudni megtartani. Ne ugorj ilyen dolgokra, ez lópikula....
7/9 anonim válasza:
Szerintem is a volt barátjával lehetett valami hasonló és hirtepen képzavar volt. Én is volt, hogy így összekevertem valamit. Tényleg kínos, de nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. Persze azért madár se legyél.
9/9 anonim válasza:
ha megcsal akkor annak más jelei is lesznek .Sztem ne csinàlj bolhábol elefàntot .Az is lehet hogy ugratott .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!