Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennetek ha a parotok megcsalna amig tavol van?
A parom 2 honapra haza utazott a sajat orszagaba hogy vigyazzon az elozo kapcsolatabol 2 gyerekere amig az anyjuk jarja a vilagot. Es valahogy erzem hogy megcsalt sot tudom mert ismerem. Na meg nem is jottunk ki jol allandoan veszekedtunk. Na most mit csinalnatok akkor ha ebbe a helyzetbe lennetek? A felszinen minden szep o vissza fog jonni mondja hogy szeret stb...sot a nevem kezdobetujet is ratetovalta a kezere...alitolag az az en nevem kezdobetuje mert egy korona is van ot es mar a kapcsolat elejetol en vagyok a ,,kiralynoje"...de erzem hogy megvsalt ha nem is mas noje van de szexre tuti hasznalgat valakit es sajnos nem tudom bebizonyitani. De mondom ismerem szoval tudom hogy ez van. Ti hogy reagalnatok le ezt az egeszet es hogy viszonyulnatok ehez amikor vissza jon? 2 het es jon.
A valaszokat elore koszonom es ne haragudjatok az ekezet miatt de nincs a telefonomon!
A fő kérdés, hogy szereted e és elhiszed e hogy szeret.
Ha igen:
A) tudomásul veszem, hogy ez ilyen. egy ki nem mondott nyílt kapcsolat és én sem zárnám le magam.
B) kiprovokálnám, hogy legyen őszintén kimondva, hogy amikor nem találkozunk és távol vagyunk, akkor mi fér ott bele mindkét részről.
Ha nem szeretem, akkor vagy szakítás, vagy akkor is valami nyílt kapcsolatként kezelném.
Attól, hogy szeret még lehetnek még felizgathatja más. Én pasi vagyok és megyek a buszon és bevillannak ilyenek, hogy ő milyen lenne, ha leszopna pl. És úgy, hogy szeretem a páromat. Az, hogy tényleg megteszi e az egy vékony mezsgye. Aztán ott van, hogy nem mond igazat. De ezzel lehet úgy, hogy látja, hogy nem tudnád kezelni a helyzetet ezért inkább nem mondja el.
Neked, amúgy soha nem tetszik meg más? Nőknél, hogy van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!