Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak megcsalasnak szamitana ez nalatok?
Gyalog jottem haza a melobol. Es utkozben odajott hozzam egy srac. Csak ugy megszolitott,koszont es mondta,hogy mar regota ugyan arra fele megyunk hova tartok. Kiderult hogy amugy 20 percnyire lakunk egymastol es a belvarosbol indultunk hazafele..kb 40percet gyalogoltunk,mert kicsit varoson kivul vagyunk. Ez ido alatt csak beszelgettunk. Altalanos dolgokrol,melo,suli, ilyesmi. Es a vegen megkerdezte a nevemet. Teljes nevvel mutatkoztam be es o is. Remeli hogy talalkozunk meg stb. Aztan ma facebookon bejelolt. Konnyu volt igy hogy latott eloben es a profilom nevem alapjan felismert. Visszaigazoltam es dumaltunk par sort de semmi kulonos. Velem egy idos a srac,jofej aranyos nagyon szimpi,de ennyi. A baratom meg megkerdezte hogy kinek irogatok?? Es elmondtam neki oszinten mindent de tok roviden mivel mit magyarazzak semmi sem tortent igazabol. Azt mondta hogy konkretan a pfjaba mondtam,hogy megcsalom. Ez akkora hulyeseg. Csak szoba elegyedtem valakivel. Es amugy barki lett volna az az idegen ugyan ugy beszelgetek vele. Pl van egy idosebb holgy (hozzam kepest az) (40valahany eves) akivel heti 2-3x biztos osszefutok es akkor beszelunk. Az bezzeg nem gond le se...ezt a sraccal valo beszelgetest mar ti is ennyire rossz neven vennetek?
L
Engem nemigen zavarna fordított esetben. Mondjuk ismeretlent, akivel véletlen sétáltunk egy keveset nem keresnék Face-en, még a személyes ismerőseimnek is nagy része sincs bejelölve/visszaigazolva.
Tőlem az asszony azzal írogat egyébként akivel akar és ezt meg is teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!