Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ferfiak megcsalasnak szamitana...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak megcsalasnak szamitana ez nalatok?

Figyelt kérdés

Gyalog jottem haza a melobol. Es utkozben odajott hozzam egy srac. Csak ugy megszolitott,koszont es mondta,hogy mar regota ugyan arra fele megyunk hova tartok. Kiderult hogy amugy 20 percnyire lakunk egymastol es a belvarosbol indultunk hazafele..kb 40percet gyalogoltunk,mert kicsit varoson kivul vagyunk. Ez ido alatt csak beszelgettunk. Altalanos dolgokrol,melo,suli, ilyesmi. Es a vegen megkerdezte a nevemet. Teljes nevvel mutatkoztam be es o is. Remeli hogy talalkozunk meg stb. Aztan ma facebookon bejelolt. Konnyu volt igy hogy latott eloben es a profilom nevem alapjan felismert. Visszaigazoltam es dumaltunk par sort de semmi kulonos. Velem egy idos a srac,jofej aranyos nagyon szimpi,de ennyi. A baratom meg megkerdezte hogy kinek irogatok?? Es elmondtam neki oszinten mindent de tok roviden mivel mit magyarazzak semmi sem tortent igazabol. Azt mondta hogy konkretan a pfjaba mondtam,hogy megcsalom. Ez akkora hulyeseg. Csak szoba elegyedtem valakivel. Es amugy barki lett volna az az idegen ugyan ugy beszelgetek vele. Pl van egy idosebb holgy (hozzam kepest az) (40valahany eves) akivel heti 2-3x biztos osszefutok es akkor beszelunk. Az bezzeg nem gond le se...ezt a sraccal valo beszelgetest mar ti is ennyire rossz neven vennetek?

L

2018. máj. 3. 20:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
54%

Nem megcsalás, a barátod féltékeny.

Amugy meg nem tetszene ez nekem se, gondolj csak bele ha hazafelé a munkából 40 percig kísérgetne egy nőt és felkeresné a közösségi oldalon is a pasid az neked hogy esne?! Mert nekem nem jól!

2018. máj. 4. 09:30
 12/21 anonim ***** válasza:
64%

Nem megcsalas de szarul esne...

Ha nem akarsz a sractol semmit mond meg neki öszinten

parkapcsolatban vagy ugyh ne ertse felre a dolgokat!!!

De ha lehet probald kerülni es ne irogass vele

senkinek sem esne jol,forditott helyzetben sztem neked sem

rajtad a sor hogy folytatod a sraccal a viszonyt

2018. máj. 4. 11:41
 13/21 A kérdező kommentje:

Ja nem is foglalkozok vele. Facebookon nem is beszéltünk sokat. Tudja,hogy van barátom. Azért a 40perces beszélgetés során szóba került. Meg facebookon a profilom is a barátommal van.

De nem értem mi esne rosszul? Hogy valakivel beszélgetett haza felé menet és neten is bejelölték őt? Én 1000000%ig bízom benne. Nem is kéne elmondania,hogy kivel mikor hol volt. Mindenesetre én inkább örültem volna ha valakivel tud kommunikálni. :) Mármint ha lányokkal is beszélgetne. Szerintem lehetne ellenkező nemű barátja,haverja. De neki csak srác barátai vannak.

2018. máj. 4. 12:06
 14/21 A kérdező kommentje:
Meg mondtam,hogy gyakran beszélek egy idősebb nővel is. Az bezzeg nem zavarta, le se...ha valami nem igazán érdekli mint ez akkor nem is figyel rám.
2018. máj. 4. 12:07
 15/21 anonim ***** válasza:
61%
Fordított helyzetben mit csinálnál, ha egy lányt kísérgetne, jelölgetne?!
2018. máj. 4. 12:10
 16/21 A kérdező kommentje:
Most írtam :) Nem zavarna, bízom a barátomban. Meg valahol még örülnék is neki,hogy nőkkel is tud beszélgetni,barátkozni. Szerintem nem baj,ha az ellenkező nemmel is beszélget úgy hogy kapcsolatban vagyunk. Else kéne mondani,mert amúgy meg nem is tartozik rám minden egyes lépése. Az sem szokott zavarni ha másokat megnéz. Ha látok egy szép nőt azt én is megnézem ő is nyugodtan megnézheti és nem is feltűnőn de akaratlanul is megakad az embereken a szemünk. Én egyáltalán nem vagyok féltékeny típus meg önbizalomhiányom sincs. Szóval ha a barátomnak az van..hát abban amúgy nem tudok segíteni. Ne rajtam csattanjon az ostor.
2018. máj. 4. 12:13
 17/21 anonim ***** válasza:
77%

Akkor meg nem illetek össze ennyi!

igy csak gondok lesznek

2018. máj. 4. 13:11
 18/21 anonim ***** válasza:
44%

Mond ennyire sötét vagy?

"Meg mondtam,hogy gyakran beszélek egy idősebb nővel is."

Nyilván nem érdekli ha idősebb nővel beszélsz. Azért nem egy szinten van egy fiatalabb hapsi, meg egy öregebb nő akikkel beszélgetsz.

2018. máj. 4. 13:27
 19/21 anonim ***** válasza:
44%
Az sötét. De ezt már az előző kérdései során is bizonyította.
2018. máj. 5. 10:17
 20/21 anonim ***** válasza:
Elég hülye pasit találtál magadnak. A párkapcsolat nem jelenti a társadalomból való kivonulást.
2018. máj. 6. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!