Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsalt, napi szinten lealáz, többi lent?
Nincs lehetosegem elköltözni,egyenlöre.
Addig is hogy viselkedjek?
Nehezen birom,
7-es , az utolso "beszelgetésünk" tegnap este volt, minden előzmény nélkül elkezd velem orditani,hogy undorodik tőlem, mert ilyen meg olyan vagyok.
Általában olyanokat vág a fejemhez ami az ö hibája.
Volt hogy néztük a tv-t és elkezd ámbrándozni " tudom,hogy te ezt a filmet nem szereted,de Ö igen."
Sokszor nem is latja ,hogy en fözök, és rámszól,hogy ezt nem így szoktad csinálni.
Hiába mondom el 100szor hogy most csinálom először,meg sem hallja. Ha valamit olyat csinalok ami Ö rá emlékezteti nem lát nem hall.
Sosem tudtam lebuktatni,okosabb volt mint én,a szomszéd szólta el magát elöször,hogy sokkal jobb csaja van mint én.
Viszont veszekedésekkor többször elszólta magát. Inkább vele mutatkozik mint velem, engem szégyell.... stb
Pedig higyjetek el meg van az øsszes fogam,és jópár évet letagadhatok.
Bocsánatot??????
Siman az arcomba nevet,hogy örüljek neki,hogy hazajön.
Csak meg egy pelda , van egy kis pocakom , erre rámnéz ,és elkezd fujjolni.
A haverjainak meg azt mondja,hogy en nem vagyok megelégedve magammal.
Bocsi,csak ezt most jó volt kiirni
Nincs kinek elmondani.
Barataim még nincsenek, munkahelyem már nincs. Miatta.
Marciusba meg dolgoztam,azota is kapom,a havi fizunak megfelelö összeget.
Most utoljára.
Gyerekek itt vannak, 21,17évesek ,mind a ketten tanulnak.
Itt minden megvan, de tényleg, és tudom ha mindent elnéznék neki nem lenne baj.
De a pénzemet is lenyulta , úgy hogy én fizettem mindent,csekkeket kajat gyerekeket, ö meg az övét elcsajozta. Ha az övé elfogyott,tølem kért pénzt amit a csajának adott.
Gyerekekkel hogy bánik?
Vagy közösen a gyerekekkel lelépni? Valamuilyen rokonaid csak vannak valahol. Ha munkád sincs, mindegy honnan nem jársz dolgozni.
A gyerekekkel mézes mázos, mondta nekik, ha pénz kell csak hozzá menjenek, de ha mi jol erezzuk magynkat a gyerekekkel akkor csak rájuk néz,tudják hol a helyük.
A gyerekek mellette állnak,mert a hátuk mögött g.... kedik velem,és nálam többször elszakadt a cérna.
Ö nagyon szépen beszél velük.
Az volt az elso amit probaltam.
De szokas szerint,csak lekiabalt.
Rengeteget probaltam.
Az a tipusu ember aki semmit sem mond el.
Megvannak a kis titkai, meg van egy haverja aki tamogatja, es annak issza a szavait.
Arra mar rajottem, hogy a szemebe senki vagyok..
Csak nem tudom kezelni a helyzetet, sajnos nem.sok turelmem van mar ezekhez a jatszmaihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!