Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan álljak bosszút?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan álljak bosszút?

Figyelt kérdés
Röviden: Excsajom(mostmár) lelépett egy másik pasival. Felhivtam a pasit 1x!!hogy megtudjam mi az valódi sztori. Tűrtem ahogy a szájára vesz ahogy szid és olyan szavakat használ rám amik amugy azonnali bekattanáshoz vezettek volna,és hasonló rágalmazó módon reagáltam volna, de igy legalább annyi infot szedtem ki belőle amennyire sose gondoltam volna. Ez a gyalázatos hangnem csorbát ejtett a büszkeségemen. Le..arom öket, megérdemlik egymást , nem is akarok jelentkezni egyik fél felé sem, de valahogy közvetve v közvetlenül revansot akarok venni a gyerektől. Telefonon letiltott azonnal a hivás után.

2018. ápr. 22. 09:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
8. Mint ahogy sejthetted, h nem sikerult, utana is bosszut szottem: szinten felhivtam a csajt h tudja e h milyen emberrel kezdett ki, es a baratainak panaszkodtam a sracrol. Gondolhatod, h senki sem engem vedett (csak addig a percig amig jelen voltam), majd rajtam nevettek, h mennyire idiota vagyok es h NINCS BUSZKESEGEM, amiert kepes vagyok ilyen szintekre lesullyedni, h telefonalok a no utan, meg mindenkinek panaszkodok, h mekkora goreny. Remelem igy van erteke a mondandomnak ;)
2018. ápr. 22. 18:37
 12/17 anonim ***** válasza:

Édes istenem, ezek a fontos dolgok ? A múlton rágódni, meg filózni :

Büszkeség-bosszú-öntudat, na ez a három tulajdonság az én DNS emből hiányoznak :-)

És mennyivel nyugodtabb, békésebb és boldogabb ember vagyok :-) Pont leszarom, hogy mi volt tegnap, meg tegnapelőtt, a ma meg a holnnap érdekel :-)

Azok a csajok akik holna meg holnapután elémkerülnek (hetnek).

2018. ápr. 23. 06:29
 13/17 anonim ***** válasza:

Hagyd békén őket és lépj tovább. Szerintem fel se kellett volna hívjad a pasit. Most ahelyett, hogy szép lányok után néznél azzal foglalod le magadat, hogy bosszút állj.

Milyen büszkeséget sért? Akkor lettél volna büszke ha szó nélkül lezártad volna a kapcsolatot és néztél volna magadnak egy másik lányt.

2018. ápr. 23. 15:53
 14/17 anonim ***** válasza:

Teljesen érthető ha ezt érzed. Én is hasonlón mentem át.

De képzeld a legjobb amit tehetsz ha a sorsra bizod a dolgot és csak magadra koncentrálsz.

Én így tettem, előre néztem. És mit ad isten a karma elintézte helyettem a bosszút. :D

Hidd el mindenki megkapja azt ami jár neki. :)

2018. ápr. 24. 21:54
 15/17 anonim ***** válasza:

Utolso,en is ebben remenykedem.

Engem is csaltak meg,raadasul a ferjem volt szetetoje utalatosan,gonoszul viselkedett.

Bosszut azonban megsem alltam.

Viszont evek ota figyelem a facebook profiljat.Tavaly mutottek gerincre,micsoda veletlen???!!!!

Bizom a karmaban en is.

Meg azt szeretnem latni,ahogy ot is megcsaljak,az a parja,akit anno ott akart hagyni a ferjemert...

2018. ápr. 25. 07:00
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenki megkapja ami jár neki így vagy úgy.

Ismeritek a mondast mielőtt bosszút állsz két sírt áss.

Ha szándékosan akarsz rosszat másnak és teszel is érte te neked is jár majd a bünti..

Hagyni kell a dolgokat..

2018. ápr. 25. 07:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha felnőtt lennél nem kellene ezen agyalnod! Hidd el sokunk volt már hasonló cipőben.A legjobbat akkor teszed magadnak, ha túllépsz a dolgon, rendezed soraidat, és összejössz egy olyan lánnyal aki bolgoggá tesz! Rögtön elmúlik a bosszúvágyad! Nekem az excsaj, pasi, jelzők, nem a kapcsolat jelképei, hanem a vele dugok mert nincs más jobb, kategórai! Te most magad bünteted! Lépj tovább!
2018. nov. 5. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!