Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan álljak bosszút?
Édes istenem, ezek a fontos dolgok ? A múlton rágódni, meg filózni :
Büszkeség-bosszú-öntudat, na ez a három tulajdonság az én DNS emből hiányoznak :-)
És mennyivel nyugodtabb, békésebb és boldogabb ember vagyok :-) Pont leszarom, hogy mi volt tegnap, meg tegnapelőtt, a ma meg a holnnap érdekel :-)
Azok a csajok akik holna meg holnapután elémkerülnek (hetnek).
Hagyd békén őket és lépj tovább. Szerintem fel se kellett volna hívjad a pasit. Most ahelyett, hogy szép lányok után néznél azzal foglalod le magadat, hogy bosszút állj.
Milyen büszkeséget sért? Akkor lettél volna büszke ha szó nélkül lezártad volna a kapcsolatot és néztél volna magadnak egy másik lányt.
Teljesen érthető ha ezt érzed. Én is hasonlón mentem át.
De képzeld a legjobb amit tehetsz ha a sorsra bizod a dolgot és csak magadra koncentrálsz.
Én így tettem, előre néztem. És mit ad isten a karma elintézte helyettem a bosszút. :D
Hidd el mindenki megkapja azt ami jár neki. :)
Utolso,en is ebben remenykedem.
Engem is csaltak meg,raadasul a ferjem volt szetetoje utalatosan,gonoszul viselkedett.
Bosszut azonban megsem alltam.
Viszont evek ota figyelem a facebook profiljat.Tavaly mutottek gerincre,micsoda veletlen???!!!!
Bizom a karmaban en is.
Meg azt szeretnem latni,ahogy ot is megcsaljak,az a parja,akit anno ott akart hagyni a ferjemert...
Szerintem mindenki megkapja ami jár neki így vagy úgy.
Ismeritek a mondast mielőtt bosszút állsz két sírt áss.
Ha szándékosan akarsz rosszat másnak és teszel is érte te neked is jár majd a bünti..
Hagyni kell a dolgokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!