Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan álljak bosszút? Hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan álljak bosszút? Hol lehet ilyen férfit találni?

Figyelt kérdés

A történet hosszú, 5 évig voltunk együtt mire kiderült, hogy folyamatosan megcsalt. Már nem vagyunk együtt, néha megnézem fb-on és látom, hogy egy nálam csúnyább lánnyal van (én sem vagyok egy plázacica, 165 cm, 47kg, hosszú barna haj szóval azért csúnya sem vagyok). Ami feldühít a megcsalások mellett, hogy ezzel a lánnyal mintha direkt tenné azt, amit velem sosem (gyertyafényes vacsora, nyaralás, romantikus kirándulás) tett és persze fb-on dokumentálja is rendesen.

Arra gondoltam, hogy ott állok bosszút ahol neki a legjobban fáj, mivel még mindig szokta ajánlgatni, hogy járjunk össze lefeküdni egymással, ezért összefeküdnék valaki mással és olyan dolgokat csinálnánk amit vele nem tettem. A mélytorkot már gyakorlom a konyhában, az análtól félek azért. Szeretném lefotózni az eseményeket aztán elküldeni neki.

Ehhez persze szükség lenne egy kellően csúnyácska férfira (csak azért, hogy még jobban fájjon), aki nem bánná, ha képek készülnek róla.

Jó ötletnek tűnik a tervem? Hol tudnék ilyen férfira lelni? Társkeresőn próbálkoztam, de ott a fényképezés kapcsán szinte mindenki elinal, mert házasok vagy kapcsolatban vannak és nekik ez így nem megy.

2015. nov. 9. 15:52
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
88%
Remélem csak unatkozol és ez a kérdés nem komoly.
2015. nov. 9. 15:54
 2/25 anonim ***** válasza:
81%
Kamu.
2015. nov. 9. 15:54
 3/25 A kérdező kommentje:
Nem valami szép, hogy csak úgy idejöttök és kamunak állítotok be... Inkább néztetek volna át a kérdésen, én normális válaszokat szeretnék!
2015. nov. 9. 15:58
 4/25 anonim ***** válasza:
86%
hülye kérdésre ne várj rendes választ
2015. nov. 9. 15:59
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs, de ez hülyeség. Neki ezzel nem okoznál fájdalmat, hisz eddig sem érdekelted (akkor nem csalt volna meg). Amit tehetsz, hogy megmutatod a világnak, hogy nélküle is boldog és teljes vagy. Tudom, közhely, de tényleg igaz.

Amúgy nyugi, nyilván azért ilyen szőke herceg a csajjal, mert nagyon jól tudja, hogy egy mocsadék és ezt így akarja leplezni. Őt is meg fogja csalni egy idő után, de addigra már csak röhögni fogsz rajta.

Na jó, talán az ajánlgatós üzeneteket megmutathatod a csajnak, csak amolyan kis porhintés gyanánt ;)

2015. nov. 9. 15:59
 6/25 anonim ***** válasza:
68%
Nem biztos, hogy megéri tovább élni ezen a bolgyón ilyen emberek mellett.
2015. nov. 9. 16:01
 7/25 anonim ***** válasza:
59%
Photoshop
2015. nov. 9. 16:03
 8/25 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös válaszoló, szóval szerinted ne csináljak semmit, csak az üzeneteket küldjem el a jelenlegi barátnőjének? Akár még azt is hozzátehetném, hogy egyszer meg is történt? Valójában persze nem, de csak azért, hogy sót nyomjak a sebbe
2015. nov. 9. 16:04
 9/25 anonim ***** válasza:
92%

Nem kell hazudni, elég a keserű igazság.

Egyébként elég primitív ember vagy, lepkefinggal sem vagy több az exednél.

2015. nov. 9. 16:10
 10/25 anonim ***** válasza:
59%
Szánalmas vagy :-( ...
2015. nov. 9. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!