Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mért ekkora cucc a megcsalás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért ekkora cucc a megcsalás? Mintha a világ legnagyobb problémája lenne 😂

Figyelt kérdés
2018. ápr. 18. 21:08
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
"mindenki sír itt" :D szerinted a felnőtt párkapcsolatok kategòriàban, ahol inkább a problémàk vannak előtérben, amik megoldásra vàrnak mégis mire szàmìtasz? Lapozz másik kategóriàba ennyire ostoba nem lehetsz :D
2018. ápr. 18. 22:09
 12/32 A kérdező kommentje:

#9 jaj ne álszenteskedjünk :)))) ha annyira szeret valaki valakit, nem csalja meg :D ha mégis, minek sírni érte? :D

nem kell ehhez átélés, biztos szar, de nem kell úgy kezelni mintha elb.szott volna egy kocsi vagy meghalt volna valaki, te jó ég... betegek vagyok 🙄🙄 a legnagyobb problémátok csak ez legyen

2018. ápr. 18. 22:26
 13/32 anonim ***** válasza:
98%
A szmájlikból is ítélve eléggé éretlen vagy. Ha még nem szerettél senkit igazán, akkor hiába magyarázzuk, mert azt sem tudod, milyen a csalódás.
2018. ápr. 18. 22:49
 14/32 A kérdező kommentje:
itt nem a szmájlikról van szó ember...
2018. ápr. 18. 22:50
 15/32 A kérdező kommentje:
megértem én a csalódást :D de minek ekkora ügyet csinálni belőle? képzeld, engem is értek már csalódások, mégse rohadt el felettem az élet, és nem az volt az életem legnagyobb gondja, hogy csalódban az emberekben :D nevetséges
2018. ápr. 18. 22:52
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

"nem kell ehhez átélés, biztos szar, de nem kell úgy kezelni mintha elb.szott volna egy kocsi vagy meghalt volna valaki, te jó ég... betegek vagyok"

Ne relativizáljuk a dolgokat! Ennyi erővel mindenki legyen boldog Magyarországon, mert Etiópiába éheznek. Anyádat elütötte egy autó? Ne sírjál, neki legalább gyors halála volt, és nem szenvedett, mint a szudáni "éces" néger...

Nem szabad így gondolkodni. De mondom, még amíg valamit nem élsz át csak addig bagatellizálod.

2018. ápr. 18. 22:53
 17/32 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem te még igen fiatla vagy, és igazi kapcsoaltod sem volt ( 2 hetes/hónapos járást nem tekintek komolynak).

Egyébként ne aggódj, van egy olyan érzésem, hogy meg fogod majd tapasztalni iylen hozzáállásal, miylen érzés. Majd akkor meglátod magad, miért sza.r. :D

U.I ENgem sem csaltak meg, és én sem csaltam meg senkit. De mivl nem vagyok autista, képes vagyok felfogni, miért esik rosszul valakinek. Majd ha szerelmes leszel valakibe, és mással dug,bizonyára meg fogod érteni, miért nem mész tovább röhögve.

Milyen érzés, amikor minden hitrendszered, ami szerint eddig éltél, vagy amit eddig stabilnak/biztosnak hittél, hirtelen eltűnik a semmibe.

Röviden, amikor elárulnak. De egy 12 éves agyatlan fruskának ezt még kár mondani. (Bár a húgom akkor is felfogta, mi ez, de mindegy. ) Ha meg elmúltál 18, tényleg retardált vagy.

2018. ápr. 18. 23:11
 18/32 A kérdező kommentje:
persze, nyilván szar érzés, de mit kell ennyit rágódni rajta? annyira felfújják az emberek, hogy az hihetetlen
2018. ápr. 18. 23:14
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Miért, benned ha sz.r érzést kelt valami, miért rágódsz rajta?

Azért, mert meg vannak a negatív érzelmek feldolgozásának a fokozatai. Ahogy a gyásznak is.

Az lenne a furcsa, ha egy mondjuk több éves kapcsoalt, vagy házasság után, valaki hipp-hopp, 1 hét múlva már vígn élné az életét, mintha nem létezett volna az addig tartó korszaka/élete. Érted? ...

Ez mindig egy folymat, maíg túl leszel valamin.

Persze, van, aki látszólag könynen túl teszi magát, de valójában ő általában csak elnyomja. Vagy b verzió, hogy már érzelmileg rég nem volt benne a dologban, és azért nem értinti már meg. Hát ezért.

2018. ápr. 18. 23:21
 20/32 anonim ***** válasza:
76%
Mennyire fújják fel?
2018. ápr. 18. 23:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!