Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan szedjem le páromrol az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szedjem le páromrol az új udvarlóját?

Figyelt kérdés

Van egy 4 éves kapcsolat. Kissé ellaposodott ,mondhatni szakitás szélén állunk. Barátnőm nem tudja hogy tudom egy srác titokban udvarolgat neki. Úgy tünik párom is vevő rá , de nem mer lépni. Se tölem el, se hozá közelebb ,csak felszinen tartja titokban a dolgokat. Ha felhozom hogy mit csinál , én leszek a bünbak hogy mit kutakodok utána ,ha csendben tűröm akkor meg sanszos a lassú halál. Hogy kell lekopatni "diszkréten" a srácot?

31f

2018. ápr. 18. 12:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
54%

"mondhatni szakitás szélén állunk"

Akkor miért a másik sráccal foglalkozol?

Ennek már így is, úgy is vége, nem?

2018. ápr. 18. 16:32
 12/18 anonim ***** válasza:
78%
Figyelj, két eshetőség van, vagy megpróbálod megmenteni a kapcsolatotokat, és akkor a párod magától fogja lerázni a másikat, vagy szakítasz és akkor vége, mindketten kerestek mást. Ha nem próbáljátok megoldani, és le is szereled az új udvarlót, attól a kapcsolat még nem javul meg, és ugyanúgy lesz majd más, aki be tud ékelődni kettőtök közé.
2018. ápr. 18. 17:06
 13/18 anonim ***** válasza:
12%
Nézz ki jobban, mint a másik srác!
2018. ápr. 18. 18:12
 14/18 anonim ***** válasza:

Szépen közlöd a barátnőddel, hogy téged zavar hogy egy kívülálló jött ment senkiházi legyeskedik körülötte és legyen oly kedves lekoptatni....és örülnél annak is ha hátad mögött nem nézne hülye gyereknek!

Vársz!

Lekoptatja...oké!

Nem koptatja le akkor te máris szakítasz, mert a hülyének nézés és tisztelet hiánya alapos indok az azonnali hatályú egyoldalú felmondásra!

Túllépsz rajta....levonod hol cseszted el.....

Újra hajtod a fehérnépet :-)

Ennyi!

2018. ápr. 19. 09:19
 15/18 anonim ***** válasza:
60%
Mondd a srácnak, hogy AIDS beteg vagy te is meg a barátnőd is. :)
2018. ápr. 19. 10:07
 16/18 anonim ***** válasza:
Mond hogy nemibeteg vagy :D en tuti dobnam a not, mondom ezt nokent
2018. ápr. 19. 14:06
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy nem tudod .A kapcsolatom elején még udvarolt nekem is egy srác beszélgettünk akkor a parommal se veled se nélküled kapcsolatban voltunk de utàna megbántam hogy nyitottam felé igy lekoptattam szépen ő besértődött .
2018. ápr. 20. 09:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha ennyiben kimerül a problémamegoldás nálad, akkor nem csodálom, hogy a kapcsolatotok a szakítás szélén áll... Bár szerintem ennek már lőttek, bocsi. Azért egy 31 éves (felnőtt???) férfitől többet várnék.
2018. ápr. 27. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!