Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan deríthetem ki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan deríthetem ki, hogy megcsal a barátnőm vagy sem?

Figyelt kérdés

Több, mint 4 éve vagyunk együtt, de még nem élünk együtt, mert viszonylag fiatalon jöttünk össze (ő 16 volt én pedig 19). Az elején nagyon sokat feltékenykedtem, teljesen feleslegesen, de ezen szerencsére tudtam változtatni, és azóta minden remek volt egészen mostanáig.

Az utóbbi időben sokat veszekszünk a semmin, ami önmagában nem lenne baj, de sokszor a fejemhez vágja, hogy legyek óvatos, mert neki egy csettintés másik pasit szerezni, ami azért rosszul esik.

Nagyon zárkózott, elalvás előtt egyáltalán nem akar beszélgetni, se napközbe. A telefonját mindenhova magával viszi, még a fürdőbe is, elalvásnál a párnája alá teszi.

Szexelni egyáltalán nem akar, pedig -nem önajnározásból- de nagyon jó vagyok az ágyban. Nagyon ellenséges velem, és bármiről akarok vele beszélgetni azonnal robban. Sose viselkedett még így, létezik, hogy valaki más van a képben?

Örülnék, ha tudna valaki olyan válaszolni, akinek volt hasonló esete, vagy csak szimplán jó rálátása van a dolgokra, mert én nagyon kétségbe vagyok esve, ezért nem látok teljesen tisztán.

Kérem, csak komoly válaszolók írjanak! Köszönöm!

24/F

2018. ápr. 17. 21:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72%
Ez nehéz helyzet, mert semmiféle megbeszélés, kommunikáció nem fog segíteni, ha már eldöntötte, hogy továbbáll, mert ezzel csak rontod a helyezetet, a szemében te már könyörögsz, hogy maradjon. Az egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy látványosan elhidegülsz tőle, éreztetted vele (de nem mondod ki, csak sejtetted), hogy igenis van más nő is rajta kívül, nem keresed, mert te aztán nem izgulsz miatta, új frizurát, ruhát szerválsz be, stb. Ha(!) még érdekled őt, akkor ez kiválthatja benne a para funkciót és megpróbálhat visszaszerezni, de ha ez nem jön be, akkor ez a kapcsolat már kuka.
2018. ápr. 17. 23:02
 12/18 anonim ***** válasza:
79%

Haver! Ez a vonat már elment. Tapasztalatból mondom. De ne aggódj, a következő már úton van.

Ez tipikus viselkedés arra amikor egy kapcsolatnak vége. Itt már annak sincs jelentősége hogy megcsal (t) e vagy sem.

Szakíts mielőbb, gyászold meg és kezdj új kapocsolatba. De ebben már ne féltékenykedj mert azzal el lehet szúrni a legnagyobb szerelmet is.

És ne feledd: Vizen nem látszik a kacsanyom.

2018. ápr. 17. 23:52
 13/18 anonim ***** válasza:

“legyek óvatos, mert neki egy csettintés másik pasit szerezni”

1. Miért vagy együtt egy olyan lánnyal, aki ilyet mond neked?

Sokkal jobbat érdemelnél nála.

2. Ha kiderülne, hogy megcsal, megbocsátanád neki?

Amúgy ha a telefonját mindenhova magával viszi, akkor szerintem egyértelmű, hogy megcsal.

Esetleg nem tudnád kivenni a párna alól a telefonját és belekukkantani, miközben ő alszik? Tudom, nem szép dolog, de az sem, amiket ő csinál.

2018. ápr. 18. 03:55
 14/18 anonim ***** válasza:
Én is mindenhová magammal viszem a telómat, de én függő vagyok kissé, viszont soha nem csaltam senkit, nem is tervezem. Ez így önmagában még nem lenne gond, de a többivel együtt gyanús. Kérdezz rá, beszélj vele. De a tiniszerelmek többsége így ér véget. Az egyik megunja a másikat, és lépés van.
2018. ápr. 18. 11:24
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

nagyon sajnálom, de ennek már vége van.

Fogadj meg egy jó tanácsot: kezdj el felkészülni arra hogy szakítani fog veled. Csak a pillanatot várja, hogy mikor léphet le, vagy azt várja hogy mikor dobod te ki, hogy aztán Ő jöjjön ki jobb színben a kapcsolatból, hogy Ő legyen a kis szenvedő alany akit kidobtak. Aztán egy darabig még titkolni fogja az új pasiját mindenki előtt a látszat kedvéért. (tipikus női praktika). 100%-ig biztos is vagyok benne hogy már meg is csalt néhányszor.

2018. ápr. 18. 12:39
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne így legyen, de kb 99%, hogy ezt buktad és már pasizik, valszeg van is valakije.
2018. ápr. 18. 13:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem szeret ennyi volt. Figyelj ilyenkor már nem igen tudsz vele kommunikàlni sem mert ő nem hajlandó erőfeszitéseket tenni nem harcol nem veszekszik .Amit a párod csinàl az már azt jelzi hogy vége ennyi csak m3g vár a megfelelő pillanatra. Az gyanus nekem is hogy dugdossa a telojàt .Vagy pasi van a dologban vagy egy jó bnőjével dumcsizik és olyanokat mond el neki amit neked nem akar elmondani nem veled beszéli meg a problémàit hanem másnak. Ez is àrulkodó viselkedés .Sztem szakits vele ha akar vmit akk nyissa ki a szájàt ha nem akkor ennyi volt .
2018. ápr. 20. 09:23
 18/18 anonim ***** válasza:

Én is azt gondolom, hogy ő már kilépett ebből a kapcsolatból, hogy "megcsal"-e, az már tök lényegtelen.

Annyit tán csak meg lehet beszélni vele, hogy ki cuccoljon, mikor?

2018. ápr. 21. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!