Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan deríthetem ki, hogy megcsal a barátnőm vagy sem?
Több, mint 4 éve vagyunk együtt, de még nem élünk együtt, mert viszonylag fiatalon jöttünk össze (ő 16 volt én pedig 19). Az elején nagyon sokat feltékenykedtem, teljesen feleslegesen, de ezen szerencsére tudtam változtatni, és azóta minden remek volt egészen mostanáig.
Az utóbbi időben sokat veszekszünk a semmin, ami önmagában nem lenne baj, de sokszor a fejemhez vágja, hogy legyek óvatos, mert neki egy csettintés másik pasit szerezni, ami azért rosszul esik.
Nagyon zárkózott, elalvás előtt egyáltalán nem akar beszélgetni, se napközbe. A telefonját mindenhova magával viszi, még a fürdőbe is, elalvásnál a párnája alá teszi.
Szexelni egyáltalán nem akar, pedig -nem önajnározásból- de nagyon jó vagyok az ágyban. Nagyon ellenséges velem, és bármiről akarok vele beszélgetni azonnal robban. Sose viselkedett még így, létezik, hogy valaki más van a képben?
Örülnék, ha tudna valaki olyan válaszolni, akinek volt hasonló esete, vagy csak szimplán jó rálátása van a dolgokra, mert én nagyon kétségbe vagyok esve, ezért nem látok teljesen tisztán.
Kérem, csak komoly válaszolók írjanak! Köszönöm!
24/F
Akár biztosra is veheted, hogy szabadidejében csettintésekkel múlatja az időt.
Szóval vagy elfogadod, hogy egy világi rib.nc után futsz vagy megpróbálsz túllépni a dolgon.
Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de ez a vigyük mindenhova magunkkal a telefont szitu nekem is ganyús lenne. Én megkérdezném, hogy ugyan mi rejtegetni valója van, ha már így dugdossa előled.
Szex mióta nincsen? Tényleg nem normális dolog, hogy ennyire nem vonzódik hozzád. Valahogy próbáld emg ezt emgbeszélni vele, hogy ez így nem fog működni.
22/L
Sajnos amiket leírtál,azok a megcsalás tipikus jelei.
Amit pedig mondott neked,abból arra lehet következtetni,hogy már van egy hódolója,aki számára sem közömbös,mert dugdossaa mobilját,tehát irogatnak egymásnak .
Érzelmileg már megcsalt,fizikálisan is hamarosan meg fogja tenni valószínűleg.
Beszél meg vele a gondjaidat. Pl azt, hogy nem beszéltek, nem szexeltek, stb
Kérdezz rá, hogy mit tudnak tenni azért, hogy ez változzon. Mi zavarja őt, mi változott benne
Ha annyira érdekelné a dolog akkor nem fenyegetőzne és hidegülne el teljesen.
Valóban csak az alkalomra vár. Egyenlőre még nem biztos a pasi mert lehet, hogy csak pár szex volt és nem tudja, hogy komolyan gondolja vagy sem (tudod a lányok a komoly kapcsolatok hívei, ehhemmm...).
Majd a végén úgy szakít, hogy téged hoz ki hibásnak mindenért, saját magát pedig az áldozatnak. Szokásos női viselkedési forma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!