Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Házasodnál bűntudatból?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasodnál bűntudatból? Férfiak válaszát várom.

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy te egy olyan pasi vagy, aki soha nem akarna megnősülni, és ezt a párod is tudja, hogy sem házasodni nem akarsz, sem gyerekeket, és már-már elfogadná a dolgot, de persze vágyna rá.

És tegyük fel, hogy lett volna egy kavarásod egy nővel, amolyan szerelemféle, fellángolás, mindenféle testiség nélkül.

Nem mertél kilépni a rossz kapcsolatodból hogy ezzel a nővel építs fel egy újat. Viszont lelkifurdalásod van a párod miatt, hogy érzelmileg megcsaltad hónapokon át. Elvennéd feleségül?

Mivel ő mindig is akart esküvőt, és most bűntudatod van a kavarás miatt, ezért tennél felé egy olyan gesztust, hogy mégis megkéred a kezét, és összeházasodtok?

2018. ápr. 14. 12:28
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

nem, ez igaz lehetett.

vannak közös haverjaink, és nekik is ezt mondta mindig is.

2018. ápr. 14. 13:05
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Belőlem, hiányzik a bűntudat. Így, nincs is semmiért bűntudatom.
2018. ápr. 14. 13:05
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Ebben az esetben kapcsolatfüggő lehet.

Tehát maradt a párjával, a biztossal.

Szerintem vagy bolonddá akart tenni téged, vagyis átvert, vagy hozott valóban egy ilyen teljesen felesleges áldozatot.

Ebben az esetben nem hinném, hogy hosszú és megelégedett házasélet várna rá.

2018. ápr. 14. 13:21
 14/20 anonim ***** válasza:
70%

Kedves kérdező, ha annyi húszezresem lenne ahány nő és férfi panaszkodott a leendő majd már házastárssá lett párjára, vehetnék egy új autót, köszönöm a figyelmet.

Köztudott, hogy a sajátját bárki szapulhatja, de ebbe idegeneknek nincsen beleszólása, sőt örömmel veszi ha melléállsz a pocskondiázásban majd jól elküld a búsba ha már kibékültek.

2018. ápr. 14. 16:25
 15/20 anonim ***** válasza:
70%

Semmi esetre sem házasodnék bűntudatból és nem is abból tettem. Nekünk ez egy komoly, megfontolt elhatározás. Hasonló helyzet volt a feleségem és köztem még annak idején és pont ez ébresztett rá arra hogy ő a NŐ az életemben. Mi férfiak máshogy működünk mint ti, vadászösztön. Szeretünk hódítani, tetszeni másnak is, ettől dagad az egónk. De szeretni és megmaradni csak egy mellett!

De amit történetet te írtál, az nem feltétlen megcsalás. Testiség nuku, itt lehet te értelmeztél valamit félre. A srácnak ez csak egódopping volt! Addig el se ment hogy megkeféljen. Érzelmi megcsalás abban az esetben történik ha ő már beléd szerelmes nem a párjába. Ha ez így lenne veled lenne. Fel a fejjel csajszi találsz jobbat! Ő pedig innentől fogja igazán értékelni a mellette lévő hölgyet, tanultatok ebből mindketten!

44/F

2018. ápr. 15. 22:44
 16/20 A kérdező kommentje:

"Érzelmi megcsalás abban az esetben történik ha ő már beléd szerelmes nem a párjába."

ha a párjába szerelmes lett volna, nem kavart volna velem.

nekem romantikus dolgokat is mondott.

azért nem lett belőle semmi, mert én mondtam, h. nem akarok 3 szöget, és maradjon a nővel.

lett volna randink, azt is lemondtam, hogy ne lépjünk át egy határt.

és nem, nem értetem félre semmit.

amiket mondott, olyat nem mond egy ffi, ha szerelmes a párjába.

2018. ápr. 16. 03:42
 17/20 anonim ***** válasza:

Sok ilyen pcs van, kérdező.

Én is megszívtam 3 évvel ezelőtt.

Hasonlóan nem adtam fel az elveimet, nem feküdtünk le, meg semmi.

Ő is panaszkodott az otthoni dolgaira, de valahogy az nem jutott el a tudatáig, hogy akár el is válhatna, mert akkor még nem voltak gyerekeik.

Miután én megmondtam neki, ilyen feltételek mellett nem akarom tartani vele a kontaktot, mert úgy érzem, csak talomban tart, hazament, és csinált az aszonynak 3 gyereket... na persze nem egyszerre, de ez lett a sztori vége.

Az ilyenekért nem kár, hidd el.

Bár esetedben érdekes, hogy még csak házasok sem voltak, tehát még a válással sem kellett volna bacakodnia, ha melletted dönt.

2018. ápr. 16. 10:08
 18/20 anonim ***** válasza:
70%
De hát nem is kavart veled. Szavakon túl nem ment el. Bele lehet ebbe képzelni mindent ami nincs is ezért írtam le férfi szemszögből. Én a feleségembe nagyon szerelmes voltam mégis kellett a változatosság, ilyen a fiatalsàg. Nehezen köti még le magát olyankor az ember.
2018. ápr. 16. 11:52
 19/20 anonim ***** válasza:
64%

Előttem szóló hülyeségeket beszélsz!

Nekünk nőknek az érzelmi megcsalás súlyosabban esik a latba, mint a szex.

Mi lenne, ha nem kavarás, ha a párja oldalán élve másvalakinek teszi a szépet?

Minek neveznéd mégis? a kavarás még túl finom szó rá!

2018. ápr. 16. 12:11
 20/20 anonim ***** válasza:

A kérdés férfiaknak szólt egy férfival kapcsolatban.

Van annak sok neve, amikor nagy dolgokat mondanak, nulla tettekkel.

Marketing, választási kampány, üres szavak, csajozós duma, mesebeszéd, stb.

2018. ápr. 16. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!