Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi is ez pontosan?
Figyelt kérdés
párommal 1 éve vagyunk együtt, de néha úgy érzem, hogy amikor pl lefekszek vele vagy csókolózunk, hogy ezzel megcsalom az exem. Már nem szeretem az exem, de akkor miért van ez?2018. ápr. 5. 21:36
2/11 anonim válasza:
Lehet, hogy már nem szereted az exed, de hogy a mostani párodat sem, az biztos. Ha szeretnéd, nem lenne benned ilyen érzés!
3/11 A kérdező kommentje:
akkor miért érzem, hogy ezzel megcsalást követek el, amikor már vagy 2 éve nem is beszéltem az exemmel.
2018. ápr. 5. 21:47
5/11 anonim válasza:
Mert még bele vagy ragadva a múltba és benne élsz (a múltban) és te még talán mindig az exeddel való újrakezdésben reménykedsz.
Vagy mittudomén -tippem ez
6/11 anonim válasza:
TE szakítottál/közös volt, vagy ő? Nem lehet, hogy bűntudatod van a szakítás miatt?
7/11 Bence_ válasza:
Érzelmileg az exhez kötődsz.
Ha a jelenlegire lennél hangolódva, meg se fordulna ilyen a fejedben.
8/11 A kérdező kommentje:
az igazság az, hogy nem volt két oldalú a dolog, mert csak én éreztem iránta szerelmet, de ő csak barátként tekintett rám és erős túlzás ex-nek nevezni. Amikor már minden nap "zaklattam" vele, hogy szeretem, akkor lelépett az életemből
2018. ápr. 6. 17:06
9/11 anonim válasza:
Vannak bajok rendesen! Részvétem.
10/11 anonim válasza:
Ez kamu! Olvasom és nem hiszem el hogy valaki ezt egy másodpercig is komolyan gondolja. Ha igen akkor beteg vagy kedves kérdező.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!