Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a kakikeverő csak mert kifejtettem a véleményemet?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm válófélben van a feleségétől már több, mint fél éve. A közös gyermekük miatt nem egyszerű a válásuk. Közben összeköltözött az egykori szeretőjével a pasi. Rájött, hogy mégsem olyan jó a szeretővel élni, mert nem olyan, mint amilyennek mutatta magát. De mivel nem tudna hova menni a szerető, ezért nem teszi ki a lakásból, de közös programot akar szervezni a gyermekével és a gyermeke anyjával az egykori szeretője tudtával. Megmondtam neki barátilag/haverilag, hogy ez gusztustalan mind a szeretőjével, mind az ex nejével szemben. És hogy remélem, hogy az ex nejében több a tartás. Mivel az ex neje időközben elküldte melegebb éghajlatra a tervével kapcsolatban, mert nem kér több megalázást, ezért engem hibáztat. Merthogy szerinte én beszéltem az ex nejével, hogy ezt mondja, holott semmi közöm hozzá, de örülök neki.2018. ápr. 5. 13:05
11/15 anonim válasza:
Nem túl népszerű az álláspontom: de az az idióta, aki ilyen ügybe bármilyen szinten belefolyik....
12/15 anonim válasza:
Sztem az, hogy a véleményed elmondod, nem szarkeverés. Max. tolakodásnak meg kéretlen észosztásnak lehet mondani. Ez a f...kalap meg higyjen, amit akar.
13/15 anonim válasza:
Bármi is... ő keverte. akár beszélsz róla, akár nem, hülye ötlet, főleg, hogy:
"az ex neje időközben elküldte melegebb éghajlatra a tervével kapcsolatban, mert nem kér több megalázást," - ezen nem csodálkozom, az ismerősöd igen?
14/15 anonim válasza:
Fogadjunk, hogy nőnemű vagy, kérdező. Ugyanis csak a nők érzik úgy, hogy az ő szénájuk annyira rendben van, hogy mások életét is nekik kell rendbe rakni.
15/15 A kérdező kommentje:
Miquel. Remélem, nem vettél rá mérget, hogy nőnemű vagyok.
2018. ápr. 6. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!