Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rossz barátnő vagyok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz barátnő vagyok, ha megmondom a véleményemet?

Figyelt kérdés
A barátnőm pasija egy idióta, és engem már nem érdekel, ha megint megbántja. Már nemegyszer megmondtam neki, hogy a helyében én már rég otthagytam volna, de igazából még nem mondtam meg neki szó szerint a véleményem róla, és hogy már szerintem más csaja is lehet akár. Persze, én leszek a rossz, ha ilyet feltételezek a pasijáról, aki soha ilyet nem tenne, és a barátnőm pedig naiv, mindent elhisz neki. Talán össze is fogunk veszni, de egyébként rajtam kívül már más barátnője szóba sem áll vele, többnyire emiatt a pasi miatt. Most mondjam meg kereken, hogy szakítson, vagy nekem ne panaszkodjon, ha megint összevesznek és lehordja a barátnőmet mindennek (sokadjára már)?
2016. febr. 19. 19:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Úgysem téged választana, tehát ezzel a megmondom, hogy szakítson vagy különben...eljárással nem érsz célt. Talán egy őszinte, megértő beszélgetés, ítélkezésektől mentesen segíthet, de alapvetően amíg ő nem akar változtatni, ennél többet nem tehetsz.
2016. febr. 19. 19:43
 2/13 anonim ***** válasza:

Neked semmi beleszólásod sincs a kapcsolatukba, még ha jó szándék is vezérelne téged, akkor sem.

Jobb ha egy szót sem szólsz, majd ő megtapasztalja. Úgysem fogja elhinni neked, addig, amíg ő rá nem jön a dolgokra.

2016. febr. 19. 19:45
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem állítanám döntés elé, csak vagy fogadja meg a tanácsaimat, vagy akkor nekem ne sírjon, mert már elegem van abból, hogy a beszélgetéseink 95%-a a pasijáról és a veszekedéseikről szólnak.
2016. febr. 19. 19:46
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem vagy rossz barátnő. Ő a rossz barátnő, ha támadásként éli meg a te segítségedet.

Nemrég mentem át én is hasonló szituáción. A barátnőm pasija egy idióta kcsg volt, aki csak szórakozott a barátnőmmel. Én ezt kívülről már kb. 3 hét után láttam, de persze én voltam a szemétláda, aki nem akarja, hogy ő boldog legyen. Csak sajnos a barátnőm annyira bele volt zúgva, hogy nem látta mindezt. Én próbáltam visszarántani a földre, de nem tudtam. Végül persze kidobta őt a srác...

2016. febr. 19. 19:47
 5/13 anonim ***** válasza:

Mi a legjobb barátnőmmel mindig megmondjuk egymásnak,hogy mi a véleményünk az aktuális pasiról/pasialanyról.Mert én tudom,hogy ha valaki jót akar nekem,akkor az ő(meg a családom:).És ez a legjobb barátság,mindenben őszinték vagyunk egymással és mindig tudjuk,hogy a másik csak jót akar,még ha fáj is az igazság!

A barátnődnek tudnia kéne,hogy sokszor csak egy kulső szemlélő tud reális véleményt mondani egy kapcsolatról.Mert a benne lévőket elvakíthatják az érzéseik...én ponthogy örülök,ha ilyenkor van valaki,aki erre rávilágít.

20L

2016. febr. 19. 20:01
 6/13 anonim ***** válasza:

Senkinek nem kell kéretlen tanács.

Egyszer elmondhatod, mit gondolsz, de még véletlenül se mondd meg kereken azt, hogy szakítson.

Ha netán neked lesz igazad, akkor meg igazi barátnőhöz méltóan vigasztald. És mellőzd az "én megmondtam..." dumát.

2016. febr. 19. 20:04
 7/13 anonim ***** válasza:

nekem olyat mondtak, hogy inkább ne is találkozzunk mert rossz kedvem van és erre nem kíváncsi. ( hétvége volt, "buli") a barátom meg hisztizett és ez elveszi a kedvem. mondjuk teljesen nem, de hatással van rám nyilván.

úgyhogy azóta nem avatom be a barátnőt, max felszínes dolgokba. erre megjegyzi, hogy nem szólok semmit.

hát én biztos nem fogom már jobban beavatni.

2016. febr. 19. 20:21
 8/13 anonim ***** válasza:
Egy aberrált társadalomban a normálist is hü.lyének gndolják. :D Ne aggódj!
2016. febr. 19. 20:52
 9/13 anonim ***** válasza:
#7 ugyanez volt nálunk is... :D meg hogy unalmas vagyok. én bezzeg mindig meghallgattam, mikor sírt a pasija miatt...
2016. febr. 19. 21:01
 10/13 anonim ***** válasza:
Igazi barátnők kikérik és meghallgatják egymás véleményét. Lakótársam kifejezetten kéri hogy néha tegyem helyre...
2016. febr. 19. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!