Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rossz barátnő vagyok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz barátnő vagyok, ha megmondom a véleményemet?

Figyelt kérdés
A barátnőm pasija egy idióta, és engem már nem érdekel, ha megint megbántja. Már nemegyszer megmondtam neki, hogy a helyében én már rég otthagytam volna, de igazából még nem mondtam meg neki szó szerint a véleményem róla, és hogy már szerintem más csaja is lehet akár. Persze, én leszek a rossz, ha ilyet feltételezek a pasijáról, aki soha ilyet nem tenne, és a barátnőm pedig naiv, mindent elhisz neki. Talán össze is fogunk veszni, de egyébként rajtam kívül már más barátnője szóba sem áll vele, többnyire emiatt a pasi miatt. Most mondjam meg kereken, hogy szakítson, vagy nekem ne panaszkodjon, ha megint összevesznek és lehordja a barátnőmet mindennek (sokadjára már)?
2016. febr. 19. 19:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ne állítsd választás elé,csak hívd fel a figyelmét a párkapcsolatában lévő problémákra, mást nem tehetsz, mert ellened fog fordulni.

Légy mellette,biztosítsd a támogatásodról, hamarosan lehet szüksége lesz rá.

2016. febr. 20. 06:27
 12/13 anonim ***** válasza:

9, hát igen ismerős. én is hallgattam vagy 5évig. sose mondtam, hogy fejezd már be, pont lesz.rom.

érdekes dolog ez, szerintem barátnak akkor is ott vagyok, ha épp ezerszer siránkozik. meg lehet neki mondani, hogy teljesen rossz úton jár,őszintén. de hogy ne siránkozz nem érdekel, az... :D hát vicces. kiváncsi vagyok fordított esetben mit reagálna.

az ilyen nem igazi barátság szerintem.

2016. febr. 20. 17:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Én utólag nem is bánom, hogy így alakult, mert szerintem gallyra tette volna a párkapcsolatomat is, ami az övével egy időben kezdett alakulgatni. Csak ennek sikeres kimenetele volt, az övének meg nem.
2016. febr. 20. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!