Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megélni vagy elfojtani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megélni vagy elfojtani?

Figyelt kérdés
Van egy régóta tartó árkapcsolatom, szeretem a páromat, viszont úgy eltávolodtunk egymástól, meg néha hullámoznak a dolgok vannak kisebb vitáink, viszont vele képzelem el a jövőmet, de megjedek, ha belegondolok, hogy az életben akkor már senkivel nem lehet semmit. Aztán most megtetszett valaki, tuom, hogy ez kölcsönös, az illető persze tudja, hogy van barátom, ezért elég tartózkodó. Viszont nem értem ezt, akkor mindent meg kell már tagadni ugye? Ez a hűség, hogy elnyomjuk a vágyainkat és lekorlátozódik két emberre? Egyáltalán lehetséges egy életen át csak egy emberhez vonzódni? Mi ilyenkor a helyes?
2018. márc. 26. 20:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
78%
Lehet vonzódni 1 emberhez. Főleg amikor sem időd, sem energiád nem lesz játszmázni, és örülsz, ha azzal az egyel is működik a kapcsolat.
2018. márc. 26. 20:59
 2/19 anonim ***** válasza:
20%

1. Ha megcsalod rbanc leszel. Mar most is kicsit az vagy a szamomra hogy erre gondoltal.

2. Miert nem tudsz szakitani hogy az Isten aldjon meg

2018. márc. 26. 21:00
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
"Ez a hűség, hogy elnyomjuk a vágyainkat és lekorlátozódik két emberre? - Ez a szerelem, hogy nem vagy képes mással szexelni, mert őt szereted, próbáld elmélyíteni a kapcsolatod ... de ha nem megy, akkor legyél őszinte hozzá és magadhoz is.
2018. márc. 26. 21:06
 4/19 A kérdező kommentje:
Akkor a szerelem kicsit olyan, mint ha apáca lenne az ember? ... csak mert ez totális elvonulás egy életen át... nem tetszhet meg senki, nem vonzódhasz máshoz... meg létezik olyan, hogy egy életen át?? .. csak mert ott a bilógiai motiváció, meg a hormonok... és egy kapcsolat hiába tervez vele az ember, hiába érzi, hogy a helyén van, de akkor is váltakozik az állapota, nem? Legalábbis mindig lesznek roblémák, amiket át kell hidalni, vannak szebb napok stb.. de nem tudom, tényleg erre vagyunk tervezve, hogy elfojtsuk a vágyakat?- csak mert nem értem és ez teljesen összezavar.
2018. márc. 26. 21:09
 5/19 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt? Ez szerintem nagyon fontos kérdés.
2018. márc. 26. 21:09
 6/19 A kérdező kommentje:
Majdnem 3 éve.
2018. márc. 26. 21:10
 7/19 anonim ***** válasza:
Nyilván nem vagy egyedül problémával, ezért érthető is, de minden változik, az a baj, hogy lehet annyira vágyni a szenvedélyre, érzékiségre, hogy könnyen beadod a derekad, majd felébredsz és szar érzés lesz és azt kívánod, hogy jobb lett volna, ha nem történt volna semmi, ha a párod megérti, akkor megbocsát, ha nem, akkor elvesztesz valamit és bánni fogod. Történt már ilyen, de vannak eltérések.
2018. márc. 26. 21:25
 8/19 anonim ***** válasza:
82%

Nem való még neked a tartós kapcsolat.

Kúráltasd magad fűvel fával de meg ne csalj senkit, így a tiszta.

2018. márc. 26. 21:26
 9/19 anonim ***** válasza:
69%

Borzasztó ez... Én sajnos pont egy olyan helyzetben vagyok, mint az általad említett tartózkodó pasi. Ez sem könnyebb... :( Ő tudja, hogy én mit érzek, és azt is, hogy miért vagyok tartózkodó, de amíg nem lép semmit a kapcsolatával, addig a társaságát sem nagyon van jogom keresni úgy érzem, hiába mint haver, esetleg mint barát is jól működnénk együtt annyira megvan az összhang bennünk.

Viszont erről az oldalról nézve én azért elgondolkodnék, hogy nem-e okoznál fájdalmat annak, akivel kiéled ezt a vágyat? Hiszen utána szépen mennél vissza a pasidhoz.

2018. márc. 26. 21:30
 10/19 anonim ***** válasza:
77%
3 év miatt vagy úgy oda? Akkor mit szóljanak akik már 10-20 eve együtt vannak? Vagy nagyon fiatal vagy,vagy már semmit sem érzel a partnered iránt.
2018. márc. 26. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!