Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A megcsalás gyanúja miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megcsalás gyanúja miatt felrúgnád a házasságod?

Figyelt kérdés
Tegyük fel vannak gyerekek is. Gyanakszol vannak furcsa dolgok, de 100 százalékig nem vagy benne biztos. Mit csinálnál?
2018. márc. 25. 15:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván utánajárnék.
2018. márc. 25. 16:01
 2/12 anonim ***** válasza:
Komolyan elbeszélgetnék a házastársammal, mélyére ásva a kettőnk közötti kapcsolatnak, ki mit gondol/érez, van-e sérelem, hiány bármi, és tudunk-e változtatni azon, amin lehet. Ha ezt követően is fennáll az, hogy vannak egyértelműen gyanús dolgok, sumákolások, akkor viszont nem várnám meg, míg nagyobb gebasz lesz, hiszen akkor nincsen bizalom. E nélkül pedig mit ér a házasság, mint a kettőnk közti szövetség és szeretetkapcsolat?! Olyan emberrel nem tudom megosztani az életemet, akiben nem bízom.
2018. márc. 25. 16:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem biztos a dolog, addig nyilván nem, mert akár az is megtörténhet, hogy valamit félreértettem stb. nem szeretek ítélkezni és gyanusítgatni sem addíg, amíg nem tudom mi az igazság. Előbb mindenképp szeretném megtudni az igazat és tisztázni a dolgokat a másik féllel.
2018. márc. 25. 16:33
 4/12 Ypszilon1980 ***** válasza:
Amíg nem 100%, addig nem történt meg. Egyelőre azt kellene elemezni, hogy ez csak a te bizalmatlanságod által generált gondolatmenet, vagy pedig tényleg igaz lehet. Természetesen rá kell kérdezni.
2018. márc. 25. 16:52
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Kinyomoznám, hogy mi az igazság.
2018. márc. 25. 18:39
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy nő vagy férfi-e a kérdező, de mi nők nagyon szeretünk kombinálni, magamon is tapasztaltam.

Egyszer elkezdtem nyomozni és azt hittem, találtam valamit. Napokig nem aludtam, a páromnak nem szóltam, csak csendesen szenvedtem magamban. Aztán kiderült, hogy rohadtul mellélőttem, mert amire bukkantam, az nem is ő volt ... szóval óvatosan ezekkel a nyomozgatásokkal is. Néha, mikor nehéz időszakok vannak egy kapcsolatban, az ember hajlamos kicsit kétségbe esni és kétségbeesésében belelát olyan dolgokat a kapcsolatba, ami valójában nincs. Én biztosan leülnék vele beszélgetni és mivel már régóta együtt vagytok, ha valami furcsa a viselkedésében, úgyis feltűnik, hogy esetleg nem mond igazat. Gyanú miatt én biztosan nem válnék, előbb győződj meg róla, hogy van-e alapja a gyanúdnak!

2018. márc. 25. 19:12
 7/12 A kérdező kommentje:
És azt, hogy nyomoznád ki ha én arra gondolok, hogy olyan 1 éve történhetett amire gondolok. Akkor volt lehetősége megtenni ( mármint időben, és helyben). Rákérdeztem , de nyilván azt mondta hogy nem történt semmi. De eléggé zavarban volt. Kinyomozni kb. lehetetlen...
2018. márc. 25. 19:13
 8/12 A kérdező kommentje:
Nő vagyok. :-)
2018. márc. 25. 19:15
 9/12 A kérdező kommentje:
Elég sok megcsalás van a környezetemben, az önbizalmam nulla,és szülés után vagyok 5 hónappal... És mindenki azt hangoztatja ha nincs bizalom akkor annak a kapcsolatnak nincs értelme. Na már most az én bizalmam eléggé megingott.
2018. márc. 25. 19:19
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Megint én.

Nézd, lehetőség mindig van rá.

Gondolom, valami olyasmi lehetett a dologban, hogy más városban voltatok huzamosabb ideig vagy ilyesmi. De megcsalni nem csak ilyenkor lehet valakit. Megteheti bármikor. Az én exem úgy csalt két éven keresztül, hogy mikor reggel elmentem dolgozni, mindig átment a haverjához, mondván, hogy segít neki csinálni a házat. Segített is. Csak azt felejtette el közölni, hogy a házat azért kell bővíteni, mert a havernek a hugicáját kefélgeti és úgy döntöttek, összeköltöznek... a legaljasabb az volt, mikor a születésnapi bulimra áthívtam őt is a családjával együtt, a családja átjött, ő meg fél órát késett, mert mint utóbb kiderült, akkor is a csajjal szépítgették az új közös otthont... szóval aki akar, az megcsal bármikor. Nem kell hozzá semmilyen alkalom vagy lehetőség.

2018. márc. 25. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!